Ce bijuterii aur imi recomandati pentru o aniversare speciala?

Bratara din aur galben 14 k cu bile aur fatetate.

Dragii mosului pana aici mi-a fost, se apropie cu pasi repezi ziua de nasterii a nevestei si-s tare nehotarat in privinta cadoului. De aceea va cer sfatul voua, dragii mei cititori, stiu ca nu m-ati lasat niciodata la greu astfel incat va mai cer inca o data parerea referitor la ce am gasit astazi ca si cadou pentru ea.

Dupa cateva ore de cautari serioase pe internet am gasit un magazin foarte interesant, sotiei mele ii place aurul, va zic din start, a incercat si argint dar cica nu o caracterizeaza, asa este ea invatata sa poarte aur. Astfel incat i-am gasit cadoul perfect pentru ziua de nastere.
In primul rand am cautat sa evit inelele, are foarte multe inele, cred ca daca ii topesc inelele de aur pe care le are pana acum, fac lejer un scaun de birou sau ceva obiect mai mare asa. Nu ma luati in serios, glumesc, uite asa intra hotii peste mine-n casa ca vorbesc aiurea pe blog. Nu, deci ea are inele insa cred ca sunt deajuns, asa ca m-am gandit sa-i cumpar o bratara de aur si aici interveniti voi, pentru ca o sa va pun mai multe poze la dispozitie si voi sa ma ajutati cumva sa ii aleg o bratara.

Avem asa:

Bratara din aur galben 14 k cu bile aur fatetate avand intercalate margele din onix negre, fatetate. Bratara asta arata genial, este foarte finuta si bine lucrata. O sa va zic putin mai jos si despre experienta acestui magazin cu bijuteriile, chiar merita cumparat de la ei.
bratara aur bile

Revenind la al doilea model, model care mi-a placut in mod deosebit: Bratara din aur galben 14 k cu bile aur fatetate.

Bratara din aur galben 14 k cu bile aur fatetate.

Cam astea ar fi cele doua modele pe care le-am ales si nu stiu exact pe care din ele sa le comand, daca ar fi dupa mine le-as comanda pe amandoua. Despre alexiabijou.ro pot sa va zic ca au experienta de 20 de ani in realizarea bijuteriilor, ofera transport gratuit la comenzile de peste 300 lei, poti plati cu cardul sau ramburs, ambalarea pentru cadou este gratuita, se ofera factura si certificat de conformitate asta asa ca sa vedeti ca aveti de-a face cu o afacere serioasa.

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile de pe site, dati un like paginii de Facebook Alexia Bijou.

Revenind la dilema mea, care sa fie cadoul perfect pentru sotie dinte cele doua bratari de aur, ma gandesc sa le cumpar pe amandoua si nu glumesc, cine stie cunoaste ca sotia mea este o persoana minunata si nu merita un cadou ci sute, este o mama si o sotia devotata, un om pe are te poti baza la bine si la rau.

Cum ziceam parca i-as lua un inel insa are deja destul de multe, nici nu stiu ce sa zic, de aceea fac apel la voi, cititorii mei fideli sa-mi dati un sfat.

Pe site am vazut si bijuterii personalizate, mi se pare o idee super tare un cadou de genul. O bijuterie personalizata este mult mai personala, intr-un fel defineste persoana care poarta acel obiect. Deja sunt mare fan al magazinului alexiabijou.ro, imi place foarte mult lucratura fiecarei bijuterii in parte, imi place foarte mult ca gasesti produse la preturi foarte accesibile iar serviciul de relatii clienti este extraordinar. Va spun asta pentru ca am sunat inainte de a face comanda si mi s-a raspuns intr-un mod foarte profi, am fost ajutat cu un sfat referitor la produsele pe care voiam sa le cumpar si voi face comanda cat de curand deoarece in 3 zile este ziua sotiei mele. Ma gandesc sa-i trimit cadoul pe adresa de la biroul unde lucreaza ca sa-i fac o surpriza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.