Ce hrana uscata pentru pisici mananca motanul meu Tudose

pisica

Hadeti sa va povestesc putin despre motanul meu Tudose, pe care l-am adoptat anul trecut de la o doamna care gasise 5 pisici abandonate langa ghena de gunoi din cartier. In primul rand nici nu stiu cum pot avea un asa suflet oamenii de abandoneaza animalele. Citesc prin ziare cazuri zilnice de abandon ale animalelor de companie si ma apuca o nervii pe asemenea specimene de oameni. De exemplu o femeie care și-a abandonat pisica a fost amendată de polițiști cu 3.000 de lei. S-a întâmplat în județul Suceava. La jumătatea lunii august, respectiva femeie a coborât din mașina pe care o conducea și a lăsat pe stradă un sac în care se afla un motan sau o femeie din Bucureşti a fost sancţionată de către Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti cu suma de 1.000 lei pentru că şi-a abandonat pitbullul.

Romania, tara in care nu ai cum sa te plictisesti, ziua si abandonul, pedepsele pentru abandonul animalelor mi se par destui de mici daca as fi pentru o zi presedinte, vorba cantaretului, as mari de 10 ori sanctiunile actuale. Asta merita oamenii fara suflet care isi bat joc de saracele animale.

Revenind la Tudose al meu, el este unul dintre 5 frati abandonati la ghena de gunoi, pe Tudose l-am ales pentru cele doua pete de culoare neagra de pe ochi de parca zici ca-i Zorro. L-am luat cand nici 2 saptamani nu avea si il dadeam sa pape laptic cu seringa din 3 in 3 ore. Este un alintat si un rasfatat care mi-a dat dauna totala la apartament. Am schimbat un rand de perdele pana acum si am lipit unele parti din tapet de nu stiu cate ori dar tot il iubesc neconditionat.

Cu Tudose merg regulat la medicul veterinar, facem deparazitare interna si externa periodica si vaccinurile sunt la zi, la hrana uscata pentru pisici sunt foarte pretentios deoarece majoritatea hranei pentru animale nu respecta cantitate de proteina recomandata sau este facuta din nu mai stiu ce ingrediente dubioase. Important este ca pisica sa fie hranita cu cea mai buna mancare uscata pentru pisici.

Spre deosebire de caini, pisicile au o sensibilitate mai scazuta atunci cand vine vorba de sete. Felinele sunt un grup de animale carnivore cu origini in regiuni secetoase, asa ca stramosii pisicii tale de casa isi luau apa necesara din prada proaspata pe care o vanau. Pisicile au pastrat mai multe caracteristici ale stramosilor lor, asa ca nu simt nevoia sa bea apa atat de des pe cat ar face-o un caine.

Drept urmare o pisica trebuie sa consume atat hrana uscata cat si hrana umeda drept urmare, ca si mandru posesor de motan va pot recomanda mancarea de pisici pe care eu o folosesc pe motanul meu, ca sa zic asa.

Asfel la capitolul hrana uscata avem Applaws Cat Adult Pui, Tudose al meu adora carnea de pui, ce are in compozitie carne de pui uscata (62%), carne de pui tocata (17%). Ce sa mai, un deliciu pentru Tudose cel rasfatat. La partea de hrana umeda am incercat mai multe tipuri pana cand Tudose s-a hotarat ca-i place la nebunie Hrana Umeda Nuevo Pasare ce contine carne si produse din carne 71%, din care 30% pui, supa 28%, minerale 1%.

Produsele de mai sus si dupa care motanul meu saliveaza de fiecare data le puteti comanda direct la usa voastra prin intermediul magazinului buddies.ro. Poti discuta cu un agent buddies.ro apeland numarul de telefon 0364-881-882, in intervalul orar 09:00-18:00 de Luni pana Vineri sau pe mail la contact@buddies.ro.

Pe site gasiti si oferte promotionale pentru animalul vostru de companie, serviciul clienti al siteului este ireprosabil iar siteul este foarte usor de folosit pentru a putea comanda cat mai usor produsele dorite.

Daca ati facut o comanda pe buddies.ro va rog sa-mi spuneti parerea voastra in comentarii si ce produse ati cumparat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.