Am cumparat aer conditionat Land Rover la un pret excelent

land rover defender

Vecinul meu Mirel are un Land Rover, omul este pasionat de trasee din astea montane unde poti conduce la limita pe munte. Insa de curand i s-a stricat aerul conditionat la masina si va puteti da seama la ce cald a fost vara asta cat de aiurea este sa conduci o masina fara aer conditionat.

In fine, vine vecinul Mirel intr-o zi la mine si-mi zice: Vecine, hai noroc, m-a lasat aerul conditionat la Land Rover, nu stii pe unde pot cumpara rapid un aer conditionat ca sa pot merge cu el la service, ca nu mai pot de cald in masina si vreau sa fac o excursie in weekend la munte.
Vecine hai sa ne uitam pe net, stiam eu un magazin serios cu piese auto de calitate nu chinezarii din astea. Intra in casa sa deschidem calculatorul si sa vedem ce gasim pe site. I-am recomandat aer conditionat Land Rover de pe landatelier.ro. Magazinul este are un stoc impresionant de piese auto pentru Land Rover, ba mai mult de atat au creeat si o comunitate a soferilor de Land

Rover pe Facebook unde gasesti soferi fain rau, de acolo mai afli una alta despre masinile Land Rover, daca ai o intrebare, oamenii sunt amabili, iti raspund, intri in discutie cu diversi pasionati auto samd.

 

Foarte fain facut siteul, imediat am intrat pe categoria care ne interesat, s-a incarcat rapid, am dat repede cautare pentru modelul de Land Rover care ne interesa pe noi. Vecinul Mirel avea probleme cu compresorul de de aer conditinoat la masina lui, am gasit ce ne interesa si anume: Compresor aer conditionat LR014064 Land Rover Discovery si Compresor Aer Conditionat motor 300TDI LR Defender BTR8505

Domnii de la landatelier.ro pot fi gasiti in Bucuresti, SECTOR 2, SOSEAUA PANTELIMON, NR 1. Daca doriti sa ii sunati sau sa le trimiteti un email o puteti face la urmatoarele coordonate:

office@landatelier.ro
PIESE: 021-252.88.67 / 0721-020.137 / 0725-511.422
SERVICE: 0731-896.285 / 0727-321.859

Dupa cum observati au si service in cazul in care aveti probleme cu Land Roverul vostru.

Revenind la vecinul Mirel, imediat i-a ajuns si lui compresorul de aer conditionat pentru Land Rover acasa si a mers la service pentru inlocuire. Dar pana sa ajunga la service „norocosul” vecin Mirel a facut si o pana pe drum ca sa fie treaba completa. M-a sunat vecinul nervos: Bai vecine, Marcel, se tine ghinionul de mine! Da` ce ai patit vecine, intreb eu. Pai ce sa patesc Marcele, dupa ce ca muream de cald in masina din cauza ca nu aveam aerul conditionat functionabil, am mai facut si pana, bata-l sa-l bata de ghinion. Si ce ai facut vecine, intreb eu. Pai ce sa fac vecine, zice vecinul Mirel, ce sa fac, am impins masina cam juma` de kilometru pana la service ca nu aveam nici roata de rezerva in masina, o scosesem sa pun muraturile de la matusa Lenuta, ca fusesem la tara la ea si stii cum e, imi pune de toate cand ajung la ea. Nu stie ca sa-mi mai dea.

Si uite asa vecinul Mirela, s-a distrat putin si a facut putina conditie fizica pana la serviceul auto unde trebuia sa isi schimbe compresorul de aer conditionat la Land Rover. Din cate mi-a zis cica l-a oprit si politia rutiera pe strada impingand masina in drum spre service. Norocul lui ca nu i-au facut nimic, dar ce era sa-i faca saracului om? Pana la urma a avut noroc ca l-au ajutat niste vecini de aici din Tecuci si l-au impins pana la service. Nu mai avea decat cativa zeci de metri ca pe restul i-a impins singur saracul vecin. Era bine daca ma suna, el zice ca m-a sunat, poate i-am inchis eu din greseala sau nu aveam semnaal.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.