Implant dentar rapid in 7 mininute. Da, se poate!

Implant dentar rapid in 7 mininute. Da, se poate!

Daca urmariti acest blog cu regularitate inseamna ca stiti si de aventura mea de la Sibiu unde mi-am pierdut o masea. Nu, nu am dat cu capul de pereti si nici nu am suferit vreun accident, ci doar ca a trebuit scoasa ca nu se mai putea „trai” cu ea. In fine, am ramas cu doua masele lipsa, una am scos-o acum cativa ani.

Asadar am inceput sa ma documentez serios referitor la implanturi dentare, dupa cateva ore bune de documentare am dat de o tehnologie dentara referitoare la implanturi despre care chiar nu aveam habar si anume implant dentar rapid.

Haideti sa va povestesc despre ce este vorba pe larg. Un implant dentar rapid poate fi pus in exact 7 minute intr-o singura sedinta. Implantul dentar rapid te scuteste si de drumurile regulate la clinica. De retinut totusi ca asta inseamna ca implantul dentar se construieste lucrarea provizorie (ex: coronita, punte) in aceeasi sedinta. Deasemenea metoda rapida despre care va ziceam cu timp scurt de 7 minute, depinde de posibilitatile clinicii, experienta chirurgului si prioritatile pacientului.

Presupun ca va intrebati si cine poate face o lucrare atat de rapid, din toate recenziile si documentarea facuta am dat de doamna doctor Lorelei Nassar, unul dintre cei mai buni chirurgi implantologi din Bucuresti.

Caror persoane se recomanda un implant dentar rapid?

Implantul rapid este solutia pentru pacientii cu domicilul in la distanta si nu au timp sau nu pot sa calatoreasca frecvent pentru a parcurge etapele implantului clasic. Procedura este recomandata in special in zona frontala pentru ratiuni estetice, dar poate fi realizata si in cazul dintilor laterali, mai ales daca ai o ocupatie ce implica inalte exigente fizionomice. Pacientii cu un singur dinte lipsa sau mai multi pot recurge la procedura rapida de inserare. Dupa insertie urmeaza aplicarea uneia sau mai multor coroane provizorii din plastic.

Care sunt avantajele unui implant dentar rapid?

Pleci cu dintele/ dintii noi in cateva zeci de minute in loc sa astepti 4-6 luni asa cum se intampla in metoda clasica;
Crestere instatanee a factorului psihologic, a increderii in sine, deoarece dantura ta va fi completa, estetica si sanatoasa;
Restabilire imediata a functiei de masticatie; vei putea mesteca si manca exact cum o faceai inainte de caderea dintelui/ dintilor;
Restabilire imediata a functiei de fonatie/ pronuntie; vei putea vorbi si pronunta cuvintele exact cum o faceai inainte de caderea dintelui/ dintilor;
Invazivitate redusa; se foloseste o singura interventie si o singura anestezie pentru extractii, chiuretaje, inserari de implanturi si/ sau aditii de os;
Costuri reduse mai ales pentru persoanele ce calatoresc de la distante mari.

Ce sa mai? Rapid, ieftin si bun!

Dr. Lorelei Nassar
Dr. Lorelei Nassar

Pana aici toate bune si frumoase dar unde putem beneficia de un implant rapid? In Bucuresti Strada Puțul lui Zamfir 16, fix la doamna doctor Lorelei Nassar. De ce dr. Lorelei Nassar?

Pentru experienta de peste 28 de ani de experienta in implantologie dintre care 15 ani in Israel. Un mare plus, deci din start am incredere in experienta dansei. Pretul foarte avantajos si faptul ca nu locuiesc in Bucuresti iar implantul dentar rapid se poate face intr-o singura zi. Pot foarte usor ca din Iasi sa vin la Bucuresti, beneficiez de implant si plec linistit acasa la Iasi.

In cazul in care iti este frica de dentist petreci cat mai putin timp liber in cabinet si uite asa am mai scapat de o teama. Ah, era sa uit pentru persoanele mai putin norocoase ca si mine, inlocuirea a dintilor lipsa cu implanturi pentru toata arcada, intr-o singura zi.

Pierderea unuia sau a mai multor dinti poate cauza neregularitati de masticatie, care au un impact asupra sanatatii dintilor ramasi, cat și asupra gingiilor, capului, gatului si muschilor maxilari. Un mod impropriu de muscare și masticatie (malocluzie) duce la o serie de alte probleme, precum: migrene, dureri musculare, pozitionare nenaturala a dinților, pierderea altor dinti, sensibilitate crescuta. Ortodontia este unul dintre procedeele care poate ameliora malocluzia.

 

La clinica dentara a dnei. dr. Nassar puteti beneficia si de albire profesionala pentru dinti albi si stralucitori, interna sau externa, cu laser sau lampa UV. Un lucru indicat persoanelor care fumeaza si care doresc un zambet de cristal. Puteti gasi mai multe detalii in sectiunea siteului domniei sale, estetica dentara Bucuresti, unde puteti afla mai multe informatii despre intretinerea dintilor, tipuri de tratament ce pot fi aplicate fiecarui pacient in parte pentru cei mai sanatosi dinti.

Era sa uit un lucru foarte important la final de articol, pentru implanturile dentare AB ( implanturi de generatie noua, lider mondial in echipamente si produse destinate implantologiei dentare.) aveti posibilitatea de a plati in rate tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu receptia clinicii pentru mai multe detalii referitoare la sistemul de rate sau ii puteti contacta prin intermediul formularului de contact de pe site.

Sper ca aceste informatii v-au convins pentru ca eu unul sigur voi vizita clinica doamnei doctor Nassar cat mai repede posibil.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.