Cadoul potrivit pentru profesorul din familie

In aproape toate profesiile activitatile se desfasoara in contratimp, prin urmare este necesara impartirea juduciosa a  timpului, dar un profesor trebuie sa stapaneasca perfect managementul acestuia ca activitatea didactica pe care o desfasoara sa fie incununata de succes.

El isi cronometreaza toate secventele planului de lectie pentru a putea sa-si atinga obiectivele, de aceea oferiti Ceasuri de mana cadrelor didactice!

Dascalul are nevoie de un ceas cu mecanism quartz, daca se poate quartz elvetian, sa-i puna in valoare punctualitatea: sa intre si sa iasa la timp din clasa respectand atat dreptul la invatatura al elevilor sai, cat si dreptul de a se bucura de recreatii.

Pentru ca educa generatii intregi, merita un ceas guess, asa cum poarta celebritati din lumea intreaga cum ar fi; Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra. Profesorul este actorul care evolueaza pe scena numita clasa, prin urmare el este analizat de elevii sai la fel cum este analizat un artist. Educatorul reprezinta un model, iar ceasul este primul accesoriu pe care se opreste privirea elevului.

Cum profesia de educator este prin excelenta caracteristica femeilor, pentru doamnele invatatoare si educatoare cumparati ceasuri dama!

Ai o profesoara in familie? Cea mai iubita profesoara din familia ta merita sa poarte Ceas de dama GC – GUESS COLLECTION I01500M1 pentru ca daruieste aurul invataturii si este un model valoros pentru elevii sai. Pretul acestui produs de lux este de 9584 de lei, 273 de lei economisindu-se fiindca sunt inapoiati cumparatorului printr-un cupon valoric. Pentru acest ceas este posibila livrarea in aceeasi zi, dar se achita o taxa de 21 de lei.

Motivele care justifica nevoia profesorilor de acest ceas sunt:

-mecanismul quartz elvetian, care asigura masurarea cu precizie a timpului

-rezistenta mare la apa

-materialul carcasei, otelul inoxidabil asigura durabilitatea in timp si pastrarea aspectului initial al bijuteriei

-bratara din ceramica este rezistenta si nu provoaca reactii adverse ale pielii

-Cronograf, Afisaj data, 6 diamante pe cadran de 0.04 carate si 36 de diamante pe carcasa de 0.45 carate.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.