Vreau să îmi redecorez baia

De când cu sarcina, totul în jurul meu mi se pare că are nevoie de schimbări, mai ales că un copil va avea mereu nevoie de un loc curat, fârâ microbi în care să stea. Printre lucrurile pe care vreau să le schimb se numără și baia, singurul loc din casă în care se pot aduna așa de mulți microbi. fie că ne dăm seama sau nu există locuri în care noi nu putem ajunge ca să le curățăm, cum ar fi de exemplu peretii.

Tocmai de aceea am decis să caut mobilier baie, astfel voi avea unde să îmi țin toate produsele de dezinfectate, voi avea loc să pun produsele necesare pentru băița lui bebe și voi scăpa și de câteva spații în care se strângeau microbi. Este mult mai ușor să cureți un mobilier decât o altă suprafață.

Am văzut pe site-ul depozitul-online.ro câteva modele de mobilier absolut superbe. Problema este că nu știu ce să aleg, nu vreau alb pentru că este dovedit că acesta atrage cea mai mare parte din mizerie, dar cu toate acestea idiferent de culoarea asupra căreia decid să mă opresc tot îmi ies în cale cel puțin 3 modele superbe.

Cel mai mult m-au încântat produsele din seria Paris culoarea este una absolut superbă, iar numărul beneficiilor aduse pentru baie este destul de consistent. produsul de mai jos este cel asupra căruia m-am oprit de cele mai multe ori, se potrivește perfect cu spațiul disponibil în baia noastră, iar prețul său este unul destul de mic. Cu ajutorul unui singur set de mobilier baie voi putea redecora tot spațiul și să îmi ușurez cu foarte mult munca.

Voi ce părere aveți? Ce mobilier ați alege pentru ca micuțul vostru să nu aibă probleme cu el și pentru ca să nu trebuiască să pierdeți foarte mult timp cu curățenia? Vă aștept sfaturile și întrebările în comentarii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.