Dupa ce te ghidezi cand te hotarasti sa alegi un anumit pret inregistrare domenii.ro ?

La ora actuala, cu siguranta stim cu totii cat de important este sa ne indreptam atentia asupra dezvoltarii afacerii si in mediul online. Atunci cand vine vorba de un magazin online si nu numai, publicul caruia se adreseaza serviciile si produsele fiecaruia se va mari, daca se asigura si transpunerea acestora prin intermediul unui site.

De exemplu, afacerea familiei mele se desfasura pana anul trecut in cadrul magazinului fizic din orasul natal. Bineinteles, aveam suficienti clienti, insa atunci cand m-am orientat si spre deschiderea aceluiasi magazin in mediul online, numarul cumparatorilor s-a marit considerabil.

Imi doream foarte mult sa includ si aceasta schimbare, insa nu stiam ce presupune realizarea unui site, mai ales beneficierea de servicii de inregistrare a domeniului. Intrucat eram la inceput in aceasta zona, nu doream sa aloc o suma prea mare acestei directii, de aceea nici nu stiam daca un anumit pret inregistrare domenii .ro presupune o gama intreaga de servicii. Am decis sa ma interesez mai bine, cerand sfaturile specialistilor in domeniu. Astfel, am aflat ca pretul unor asemenea servicii trebuie sa includa:

Controlul DNS-urilor asociate domeniului tău

Serviciul de inregistrare a domeniului .ro:acestserviciuconsta in procesul de rezervare a dreptului conform caruianumeledomeniului ales vaputea fi folositexclusivintr-un anumit interval de timp.

Seviciul de reinnoire a domeniului: in cazul in care perioadastabilita initial pentruutilizareadomeniului se apropie de expirareatermenului de valabilitate, atuncifurnizorii de astfel de serviciivavorajutasareinnoitiacestdomeniu (in cazuldomeniilordiferite de .ro)

Serviciul de transfer al domeniilor: pentrunecunoscatori, acestserviciu se confundaadesea cu cel de mutare al domeniului. Astfel, transferuldomeniuluipresupuneacelproces in care dateledetinatoruluivor fi schimbatesaumodificate, respectivsi in ceeaceprivesteaspectele legate de informatiileregistratorului.

Serviciul de parcare al domeniului: parcareaunuidomeniureprezintaaceaactiune in care, de exemplu, un domeniunoucumparat in momentulaccesarii de utilizatorvapresupuneredirectionareaacestuiacatredomeniul de baza, astfelincatambeledomeniivorafisaacelasicontinut de informatii

Persoaneleinteresate de inregistrareaunuidomeniu .ro, trebuiesaaiba in vederefaptul ca aceastaactiune se realizeazape o perioadanedeterminata, spredeosebire de celelaltedomenii. Astfel, aceasta nu presupuneideea ca proprietariivorbeneficia de aceldomeniu in decursuluneivietiintregi, ci doarpanacandlegearomana in aceastaprivintava fi modificata in asafelincat se voraplicaplatianuale, asa cum se intampla cu ceidoritori de altedomenii din intreagalume (de exempludomeniul .com).

Totodata, ceiinteresati de acesteservicii de inregistrare a domeniului .rotrebuiesaaiba in vederefaptul ca platainregistrarii se realizeaza o singura data, la inceputulacesteiactiuni. De asemeneacosturilepentru un astfel de serviciuvariaza in functie de firmafurnizoare de servicii de inregistrare, in functie de experientasa in acestdomeniu, precum si de optiunileincluse. Desi inregistrareaunuidomeniupresupunesiserviciilementionatemaisus (de transfer, de parcare, darsi de asistentasaumentenanta) se vorrealiza,bineinteles, contra cost.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.