Este timpul pentru o poveste (4)

Eu (40f) tocmai am aflat că sunt însărcinată! Momentan au 4 săptămâni și 6 zile, așa că este încă foarte devreme și mă stresez ca un nebun din cauza posibilității de avort spontan (mai ales din cauza vârstei mele).

Eu și soțul meu am încercat, dar am renunțat aproape la o concepție naturală și ne uitam la FIV în acest moment. Am găsit o clinică de fertilitate bine evaluată în apropiere și am început procesul. O parte a acestui proces a implicat obținerea unui număr de foliculi antrali (o „sonohisterogramă”) și, evident, procedura în sine crește foarte mult șansele de a rămâne însărcinată în următoarele trei luni. Destul de sigur, o lună mai târziu, chiar am primit un pozitiv la testul de sarcină, în mod natural! Încă nu trecusem cu FIV!

Mi-am sunat ginecologul, dar PRIMA lui programare la care mă poate strânge va fi la PATRU SĂPTĂMÂNI 😱😱. L-am rezervat pentru orice eventualitate, dar m-am trecut pe lista de așteptare pentru o anulare mai devreme. Doar…de vreme ce am o sarcina cu risc mare (din cauza varstei mele) pare o nebunie! Din fericire, clinica de fertilitate la care urma să ne spunea să nu fim prosti și, deși nu am rămas însărcinată cu FIV, tot vor avea grijă de noi până la nouă săptămâni. Așa că mi-au făcut un test de sânge acum două zile și am avut un HCG suficient de mare (780) încât au spus că vor să facă o ecografie (împreună cu al doilea test de sânge) mâine! Sunt atât de nervoasă, emoționată, speriată, totul în același timp! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ele. Nu am cum să pot aștepta până la 14 săptămâni!

P.S. poveștile nu sunt reale, sunt din imaginația mea sau de pe www.reddit.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.