De unde cumperi cele mai bune Huse Telefoane iPhone

husa iphone

Timpul schimbarii bate la usa dragii mei cititori fideli, este timpul ca eu si sotia sa ne schimbam husele la telefoanele iphone si husele la tabletele samsung pe care le-am achizitionat in timpul vacantei din Statele Unite cand am fost la verisori. Despre ei v-am povestit intr-un alt articol, verisorii mei au plecat inainte de 1989 in Statele Unite ale Americii, fiind sportivi de performata. Ambii au facut parte din lotul de handbalisti ai nationalei pe timpul regimului comunist.

In 1980 au fost la un meci de handbal in State si au ramas acolo, mai exact in Texas, nu s-au mai intors decat dupa revolutie sa-si vada rudele ramase printre care si noi. Ne-au invitat in America si noi tot am amanat pana anul trecut cand am fost in vizita la ei. Ambii si-au facut viata acolo, in Texas, s-au insurat, au copii si copii lor au la randul lor copii. In vizita noastra din State am vizitat si un magazin oficial Apple de unde ne-am luat ultimele modele de iPhone.

Daca mai tineti minte am facut si unboxingul pe blog la momentul respectiv si am mentionat ca am vrea sa schimbam husele la telefoane. Sotia si-a luat si o tableta de data asta dintr-o vacanta in Grecia. Ea are nevoie de o husa pentru tableta samsung. La partea cu telefoanele ea este fan Apple dar cand vine vorba de tablete s-a invatat mai bine cu tabletele de la Samsung. De ce? Habar nu am, nu ma intrebati pe mine.

Ca de obicei fac apel la comunitatea mea draga si va cer un sfat, care dintre urmatoarele huse pentru iphone de pe acest site imi recomandati? Astept comentriile voastre cu mare interes, promit sa nu cumpar pana nu imi spuneti si parerea voastra de care voi tine cont cu sfintenie.

La capitolul telefoane avem urmatoarele huse:

husa iphone

Classic Hybrid de la ESR este o husă pentru iPhone 12 Pro Max dintr-o singură bucată care constă într-un strat transparent din policarbonat care înconjoară marginile și spatele telefonului și o ramă moale durabilă în jurul acestuia, pe partile laterale, realizată din material termoplastic moale, care protejează și mai mult dispozitivul împotriva căderilor sau a altor socuri.

Fix ce ma intereseaza, socuri! Asta pentru ca am tendinta de a scapa telefonul din mana, sunt maxim de neatent. Daca va uitati cu atentie la calitate – pret, husa asta-i fix ce trebuie pentru telefonul tau. Finisaje perfecte, culoarea-i placuta si pretul foarte avantajos.

Sotia si-a ales o husa roz foarte faina si finuta asa ca pentru doamne. Sa-mi spuneti ce parere aveti!

husa roz iphone

Husa de protectie Ringke Air este extrem de ușoară și subțire (doar 1,3 mm), permitandu-ti sa te bucuri din plin de iPhone-ul tau in timp ce ii confera un grad ridicat de siguranta.

Fabricata din TPU moale și durabil, oferă o aderență fermă si rezistenta la socuri, iar marginile usor ridicate asigura un plus de protectie zonelor sensibile: ecranul si camera.

Designul original al iPhone-ului este pus in valoare de finetea eleganta husei Rinke Air iar nuanta ‘pink sand’ este un plus de personalitate.

Iar la capitolul tableta, scumpa mea doamna doreste urmatorul model de husa pentru tableta samsung.

husa pentru galaxy tab

Husa tableta Galaxy Tab A7 10.4 rotativa de tip stand, rose gold

Este recomandarea ideala daca ti-ai achizitionat tableta Galaxy Tab A7 10.4 inch sau intentionezi sa o faci, indiferent daca esti pasionat de tehnologie sau nu, aceasta trebuie protejata de eventualele daune care ii pot cauza zgarierea, craparea sau adunarea particolelor de praf si alte impuritati.

Cu aceasta husa toate functiile tabletei sunt disponibile fara a fi nevoie sa o scoateti din aceasta husa: webcam, foto, microfon.

Cam astea ar fi produsele pe care dorim sa le achizitionam, am luat legatura cu magazinul marketbox.ro si prin intermediul mailului. Ce mi-a placut a fost timpul de raspuns rapid, cred ca cei de la magazin stau cu telefonul dupa ei de raspund atat de repede clientilor, asta ca sa fac o gluma.

In fine, astept cu nerabdare parerile voastre in sectiunea comentarii la acest articol ca nu se mai poate sta fara huse la telefoane, deja le-am scapat de cateva ori de la mica inaltime si s-au cam zgariat putin. Nimic grav insa se simte si nici nu am vrea sa le deterioram ca-i pacat de ele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.