Beneficii ale instalarii unei usi sectionale pentru garajul tau. Afla despre ele de aici!

O usa sectionala pentru garaj este o alegere nemaipomenita atunci cand vrei sa schimbi usa de la garajul locuintei tale. Este grozav ca aceste produse pot fi si personalizate astfel incat sa se potriveasca foarte bine cu personalitatea casei si a celor care locuiesc acolo. Sau poate ca in cartier la tine ori pe strada exista o tematica si un stil arhitectural ce trebuie respectat, dat de la primarie.

Este usor sa alegi usa exact pe stilul pe care-l doresti, sa ofere astfel si estetica si functionalitate

Materialele sunt forta, culorile si dimensiunile pot fi schimbate in functie de ce ai nevoie – si toate astea le gasesti la Alexiana Group. Fiecare casa poate avea propria usa de garaj bazata pe arhitectura si dorintele proprietarilor in ziua de azi.

Nu mai e nevoie sa construiesti un garaj si sa-i faci deschiderea in functie de usa de cumparat. Acum, ai posibilitatea de a opera totul invers. Sa alegi usa potrivita pe dimensiunile de care ai tu nevoie. Este un lucru pentru care multi proprietari de locuinte si de masini sunt recunoscatori.

Ce este o usa sectionala pentru garaj?

Usile sectionale de garaj sunt fabricate din panouri sectionale, de tip sandwich, din otel, care se opereaza simplu si se pozitioneaza paralel cu solul dupa deschidere. Un astfel de produs poate fi personalizat cu usurinta la producatorul Alexiana Group iar pozele din galeria de pe site iti vor fi un bun exemplu de cate se pot face daca iti doresti.

Uite ce dotari standard are o usa de gara sectionala pe care o poti comanda de la Alexiana Group intr-o clipita:

● Panouri sandwich din otel galvanizat cu umplutura din spuma poliuretanica cu o grosime de 40 mm
● Panourile din care sunt produse usile sunt fabricate in Elvetia si dispun de o garantie de 10 ani la vopsea
● Culoarea panourilor la interior este alb
● Sunt prevazute cu protectie contra prinderii degetelor
● Dispun de un ax galvanizat
● Garnitura superioara/inferioara este din cauciuc(semi-industriala)
● O bucata cornier de montaj 3000 mm
● Sunt prevazute cu actionare manuala cu arcuri de torsiune Power, cu cicluri garantate de la 25.000 pana la 100.000/50.000
● Sunt prevazute cu sine de culisare si balamale galvanizate
● Includ un sistem antirupere arc

Aceste date tehnice pe care nu oricine le poate intelege sunt de mare folos celor care stiu cu adevarat ce isi doresc

Specificatiile care vin direct de la producator ar trebui sa-ti fie foarte utile in luarea unei decizii informate. Mai ai nevoie si de alte detalii, de pretul pentru o usa sectionala pentru garaj sau pentru alte accesorii si ornamente pentru ea? Intra pe site si vezi acolo cum poti primi ajutor. Categoria de produse este vasta si tu poti alege de acolo mai multe despre fiecare oferta in parte.

Sectiunea de contact de pe site iti va veni in ajutor astfel ca tu sa poti intra in legatura cu un consultant. Sa afli despre cum se iau masuratorile sau sa vezi daca poti beneficia de montaj inclus si in orasul tau. Uite mai jos detaliile de care se poate sa ai nevoie.

Contact:

office@alexiana.ro
0230560560
0755111222

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.