Saloane cu epilare definitivă pentru femei în București sau în alte orașe, disponibile cu Stailer 

Artificiile la care fiecare femeie apelează pentru o piele fină și hidratată în același timp, sunt diverse. Internetul este plin de acestea care mai de care simple sau dificile, care pot fi create și aplicate acasă, fără a cheltui prea mulți bani pe ingrediente. De asemenea, în comerț există tot felul de creme și loțiuni ce promit o piele catifelată într-un timp cât mai scurt, dar toate acestea nu aduc rezultate chiar într-o durată de timp optimă. 

Platforma Stailer, dacă ai auzit sau nu de aceasta, te ajută să îți găsești salonul potrivit și să-ți faci o programare oricând dorești. Cu fiecare click ești mai aproape de a-ți găsi viitoarea oază de relaxare și de confort. Saloane cu epilare definitiva pentru femei in Bucuresti sau saloane de coafură în alt oraș, le poți accesa pe toate din confortul casei tale.

Platforma sau aplicația Stailer, tu ce alegi?

În materie de beauty sau de servicii de make-up, toate doamnele își doresc un look cât mai reușit care să întoarcă toate privirile. La fel și în cazul tratamentelor corporale și ședințelor de epilare. Cu toate că vara a trecut, iar temperaturile reci au luat locul zilelor caniculare, pielea încă are nevoie de senzația fină de epilare și totodată de o îngrijire mai specială.

Toate acestea fiind menționate, Stailer este alături de tine în acest demers. Poți intra pe site și să-ți cauți un salon care să ofere servicii calitative aproape de tine. Opțiunile sunt nenumărate iar tu poți vedea în timp real disponibilitatea cosmeticianului și poți face o programare. 

Aplicația Stailer de pe telefon, mai ușor de accesat 

Aplicația Stailer este disponibilă în mod gratuit în App Store, Google Play sau App Gallery. Cu aceasta poți face câte programări vrei fără vreun cost suplimentar. Uită de drumurile constante până la salon, pentru a vorbi și pentru a te programa atunci când cosmeticiana este disponibilă, acum te poți programa atunci când ești liberă.

Este simplu și ușor.

În cazul în care nu mai poți ajunge la programarea stabilită o poți anula, și te reprogramezi atunci când ești disponibilă. 

Oferă-ți două ore de răsfăț și alege și o manichiură pe lângă sedința de epilare pentru care ai optat inițial, aici gasesti saloane cu servicii de manichiura clasica din Bucuresti. Beneficiază de servicii complete și de calitate la salone premium, cu ajutorul aplicației Stailer.

Prețul este același stabilit la programare 

Atunci când îți faci o programare, indiferent dacă alegi site-ul sau aplicația Stailer, trebuie să știi că prețul serviciului este același ca la momentul programării. Nu plătești nimic în plus. 

Atunci când tehnologia întâlnește domeniul beauty, lucruri bune ies la iveală, cu scopul de a-ți ușura ție tot procesul. 

Pe site-ul oficial Stailer, stailer.ro, găsești fotografii și păreri despre vizitele celorlalți utilizatori. Poți citi despre vizitele celorlalți utilizatori prin prisma recenziilor pe care le-au lăsat. Transparența tuturor serviciilor, cât și modul lor de execuție sunt esențiale pentru ceilalți viitori clienți.

Contact:

support@stailer.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.