Este timpul pentru o poveste (3)

Am o problemă cu înțelegerea standardelor sociale și chestii de genul acesta din cauza a ceva care încă nu a fost confirmat. PC-ul meu original avea dimensiunea unei unități CD și nu avea o grafică suficient de bună pentru majoritatea jocurilor. Așa că am cerut un computer care să poată face asta. Știam că există computere de gaming care pot fi destul de ieftine atunci când sunt folosite.

Ceea ce nu mă așteptam a fost ca fratele meu Zach să-mi facă un computer de gaming cu piese pe care le avea. A fost cel mai grozav cadou și a făcut din ziua mea proastă cea mai grozavă zi pe care am avut-o vreodată. Singurul lucru este că am crezut că construirea PC-ului a fost motivul pentru care ecranul îmi dorea ochii și nu am putut găsi setările pentru a o remedia. Am presupus că este o chestie de personalizare, dar ferestrele nu erau încă activate, așa că m-am plâns (ca un fund ignorant de Jack) de luminozitate. După ce m-am eliberat de stresul pe care îl aveam din ceea ce s-a întâmplat înainte de acea zi, mi-am dat seama cât de nepoliticos fusesem, mai ales că fratele meu era căruia i-am plâns.

Mi-am cerut imediat scuze, a spus că este bine, dar tot simt că aș fi putut gestiona mai bine această problemă minoră. Voi spune totuși că am aflat că dacă am activat modul ecran cald este mai ușor pentru ochi, ceea ce este cool pentru că înseamnă că nu voi avea o problemă cu luminozitatea pe care nu o pot schimba pentru că am pierdut telecomanda. la televizorul de 12 inch pe care îl folosesc ca monitor. Îl iubesc atât de mult pe fratele meu Zach și sper să-și dea seama cât de mult și cât de tare am fost pentru că eram o cățea în privința strălucirii.

P.S. poveștile nu sunt reale, sunt din imaginația mea sau de pe www.reddit.com

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.