De unde isi cumpara hrana albine apicultorii profesionisti?

hrana pentru albine

Atazi vom trata un subiect foarte important si anume albinele, care este rolul lor in natura si ce inseamna sa fi apicultor. Daca nu stiati, albinele sunt cele mai importante fiinte vii de pe Pamant. Un fapt ingrijorator este ca albinele au disparut in proportie de 90% din cauza defrisarilor masive. Acest lucru ar trebui sa ne ingrijoreze enorm. Si daca aceste vesti proaste nu erau deajuns iata ca peste mai bine de 70% dintre alimentele pe care noi le consumam sunt datorate procesului numit polenizare.

Pentru a preveni disparitia albinelor trebuie renuntat la utilizarea pesticidelor si promovata o agricultura cat mai naturala posibil. Un lucru aproape imposibil in agricultura din Romania. Apoi trebuiesc interzise defrisarile masive, din nou stim cu totii cat de greu este sa stopezi acest fenomen mai ales in tara noastra.

Beneficiile mierii de albine

Mierea de albine atenueaza alergiile
Este o sursa naturala de energie
Previne diabetul
Mierea intretine sanatatea ficatului
Combate durerile in gat
Mierea tratează ranile si arsurile
Regleaza nivelul colesterolului
Mierea de albine te scapa de insomnii
Previne aparitia afectiunilor osoase

Apicultura este o meserie nobila si poate fi o sursa foarte buna de venit daca este facuta ca la carte. Mierea naturala si derivatele sunt la foarte mare cautare in ziua de astazi. De cele mai multe ori gasim miere naturala la targurile traditionale, desi pretul este mai mare decat in magazine calitatea mierii este foarte ridicata. Din familia noastra nu lipseste niciodata mierea naturala, ba chiar una dintre rudele noastre detine cativa stupi intr-un sat din inima Ardealului.

In cazul in care nu stiati, exista magazine care se ocupa cu vanzarea de hrana pentru albine. Am gasit acest site cu hrana albine despre care vom discuta mai in detaliu. Magazinul respectiv vinde hrana special pentru albine cum ar fi: hrana proteica pentru albine. Aceasta proteina contine aminoacizi, vitamine benefice, lipide si minerale, deci tot ce este mai bun pentru albine. Realizat din cele mai bune ingrediente din SUA. Albinutele sunt inebunite dupa aceasta proteina care le va ajuta sa fie mai sanatoase si mai productive.

hrana pentru albine

Sau turta cu vitamine pentru albine. Aceasta turta contine absolut toate vitaminele vitale pentru albine. Se poate consuma pe toata durata anului cu exceptia verii cand se produce mierea delicioasa de albine. Daca albinutele ar putea scrie, cu siguranta ar lasa o recenzie de 10 stele la acest produs.

turta pentru albine

Deasemenea pe siteul respectiv puteti beneficia si de anumite promotii la diferite produse, tot ce trebuie sa faceti, daca sunteti apicultor sau urmeaza sa deveniti, este sa urmariti si sectiunea de promotii a siteului. Magazinul apis-blaj.ro are urmatoarele coordonate de contact: Blaj, jud Alba, str. Gh Baritiu, nr 32, (zona industriala, fosta Fabrica Bergenbier), Telefon: +40-745-582-990 / +40-0758-083-784, E-mail: apis.blaj@gmail.com, E-mail comenzi: comenzi@apis-blaj.ro.

Ce mi-a placut la acest magazin

Designul este un foarte prietenos, usor de utilizat si de comandat. Imi place foarte mult stocul de produse care este foarte variat, de la hrana pentru albine pana la toate accesoriile de care ai nevoie pentru a incepe o afacere ca apicultor. Gasiti pe site stupi, echipamente de lucru, produse de procesare a mierii si recipiente, rame pentru stupi samd. Mereu am fost de parere ca un magazin complex pe o anumita nisa si care ofera absolut toate produsele de la A la Z are un foarte mare succes la public. Nimanui nu-i place sa caute din magazin in magazin diferite produse care se pot cumpara doar de pe un singur site. Astfel pe apis-blaj.ro gasiti tot ce aveti nevoie ca si apicultor profesionist dar si daca va aflati la inceput. Preturile sunt foarte avantajoase iar echipa din spatele magazinului este foarte amabila. Putem spune ca mucesc toti ca niste albinute pentu a veni in ajutorul tuturor clientilor care le calca pragul magazinului virtual.

Daca v-am convins atunci va invit sa vizitati magazinul apis blaj si sa cumparati cea mai buna hrana pentru micutele albinute muncitoare. Daca aveti experienta cu acest magazin va rog sa-mi lasati un comentariu la acest articol ori daca doriti sa lasati sfaturi pentru apicultorii aflati la inceput de drum.
Sper ca acest articol ne va face mai constienti de importanta albinelor in ecosistemul nostru si vom incerca sa le protejam de acum inainte . Multa sanatate va doresc si aveti grija de albinute! 🙂

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.