De unde cumperi domenii web la cele mai bune preturi

preturi domenii gazduire

Avand in vedere ca pandemia a accelerat migrarea afacerilor mai vechi sau mai noi in online, iata cateva sfaturi in cazul in care doriti sa cumparati un domeniu pentru siteul vostru. Sa presupunem ca ai o afacere si esti la inceput de drum. Doresti sa vinzi online produsele tale, fie ca sunt produse cosmetice, hrana pentru animale, produse handmade sau poate vrei sa iti faci un mic portofoliu cu serviciile pe care le oferi. In acest caz ma adresez meseriasilor cum ar fi, instalatori, zugravi, sobari etc.

Pentru a pune pe picioare afacerea ta ai nevoie de un domeniu (exemplu: numeafacere.ro) si o un serviciu de gazduire profesionist. Cele mai multe siteuri de prezentare se pot face in platforma WordPress iar pe Youtube gasesti o sumedenie de tutoriale despre cum sa iti faci un site de la zero. Absolut toate resursele necesare inceperii afacerii tale le poti gasi pe internet, de la „cum instalez wordpress” pana la „cum imi fac un site de prezentare”. Daca esti clientul unei firme de gazduire serioase atunci cei de la departamentul tehnic te vor ajuta sa iti instaleze platforma WordPress apoi nu mai ramane decat ca tu sa te documentezi din tutoriale cum sa iti incepi primul site.

Chiar si acest blog functioneaza pe platforma WordPress, nu va speriati, la inceput este mai greu insa in timp veti incepe sa va obisnuiti si cu partea tehnica astfel incat sa aveti timp pentru a va dezvolta afacerea asa cum va doriti.

Acum ca am trecut peste explicatiile tehnice, haideti sa discutam putin si despre inregistrarea unui domeniu. Inainte de a achizitiona un domeniu ganditi-va foarte bine la ce nume alegeti. Acel domeniu va reflecta in mare parte brandingul afacerii dvs. Un domeniu cat mai la obiect si cat mai scurt va ajuta foarte mult vizitatorii sitelui vostru. Sunt sigur ca nimeni nu vrea sa tasteze un nume lung ca de exemplu produsehandmadepentrubarbatisifemei. ro. Oribil, nu-i asa?

De unde iti poti cumpara numele de domeniu web?

Domeniile sunt de mai multe tipuri iar preturile lor difera de la caz la caz. Exista diferite extensii cum ar fi .ro, .com, .eu, .org samd. Fiecare extensie are un pret diferit in functie de importanta extensiei respective. De exemplu pe siteul gazduire.ro beneficiezi de o oferta foarte avantajoasa si anume: Comanda impreuna cu un pachet de hosting si inregistrezi domeniul dorit la doar 6€.
Tot la gazudire.ro un domeniu .com costa 12 euro iar un domeniu .ro 6 euro asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos:

preturi domenii gazduire

De ce am ales aceasta firma ca si exemplu? Pentru ca se afla pe piata de mai bine de 16 ani. Fapt care ma face sa am incredere in ei. Pretuile practicate sunt mai mult decat avantajoase pentru fiecare buget si ofera si gazduire in pachetul mai sus mentionat. Daca doriti sa cititi si alte pareri despre gazduire.ro o puteti face aici. In orice caz, la o asa vechime pe piata domeniilor si gazduirii web gazduire.ro se poate califica drept una dintre cele mai longevive si serioase afaceri de la noi.

Daca doresti sa-ti incepi afacerea online nu ezita sa folosesti serviciile lor si nu vei fi dezamagit. Pana la urma afacerea ta este foarte importanta si de aceea este bine sa lucrezi doar cu profesionisti in toate domeniile inclusiv domeniul si gazduirea. Daca te-am convins si ai cumparat un serviciu de la gazduire.ro, te rugam sa ne lasi un comentariu la acest articol cu parererile tale referitoare la serviciile si profesionalismul celor de la gazduire.ro. Astfel ajutam si alti antreprenori sa isi faca o impresie mai ales cei aflati la inceput.

Spor la afaceri si multa sanatate!

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.