Legume congelate pentru o dieta sanatoasa

https://vreaualpin.ro/8-amestec-legume-cu-orez-si-ciuperci/

Daca sunteti in aceeasi situatie ca si mine si anume la dieta atunci cititi cu atentie articolul ce urmeaza. Avand in vedere ca se apropie iarna si nu se vor mai gasi legume proaspete va recomand varianta legumelor congelate.

Haideti sa vedem si ce beneficii au legumele congelate:

Daca pana acum se recomanda servirea legumelor proaspete, studiile din domeniul gastronomiei au ajuns la concluzia ca leguemele si fructele inghetate au un nivel mai mare de vitamine si minerale, asta datorita inghetarii. Deasemenea cercetatorii nu au gasit nicio diferenta intre legumele proaspete si cele congelate din punct de vedere a nutrientilor sau a vitaminelor. Indiferent de forma sub care sunt consumate, nutritionistii recomanda ca legumele si fructele să fie parte din meniul zilnic si asta pentru ca ele ajuta la o buna functionare a organismului.

Varianta congelata a fructelor si legumelor congelate ne poate face viata mai ușoara in mai multe moduri:

  • acces la fructe si legume pe toata perioada anului
  • sunt mereu la indemana in supermarketuri
  • preturile sunt mult mai avantajoase
  • fructele si legumele congelate sunt deja pregatite, curatate, spalate
  • amestecurile de legume congelate au deja toate ingredientele pregatite intr-o singura punga, asfel putem gati mult mai rapid mancarea preferata.
  • scade risipa de alimente, mai ales daca vom congela la timp produsele proaspete cumparate in exces
  • produsele depozitate in congelator au o durata de viata mult mai lunga

Asadar asigura-te ca incluzi in mod constant suficiente legume in dieta ta, iar sanatatea ta va avea de castigat pe termen lung.

Cateva retete rapide ce au in compozitie legume legume congelate si pe care vi le recomand cu drag mai ales daca aveti un stil de viata mai alert.

Ciocanele de pui la cuptor cu legume.

Pentru aceasta retete aveti nevoie de 4-6 ciocanele de pui, sare, piper, boia de ardei iute sau dulce, ulei de masline, condimente pentru pui la gratar sau cuptor. Intr-un bol adaugati doua linguri de ulei de masline si condimentele mai sus mentionate, amestecati pana devine un fel de pasta. Asezonati ciocanelele de pui cu minunatul condiment rezultat din bol apoi introduceti-le in cuptor aproximativ 60 de minunte la o temperatura de 90 de grade.

Intr-o tigaie adaugati amestecul de legume pentru tigaie impreuna cu un cubulet de unt. Sotati bine legumele pana sunt gata.

amestec de legume

O alta reteta preferata de-a mea este asemenatoare cu precedenta numai ca de aceasta data puteti adauga legumele in cuptor cu tot cu amestecul de legume impreuna cu jumatate de cana cu apa pentru o textura a mancarii mai fragere. Astfel preveniti si arderea mancarii in cuptor.

O sugestie ar mai fi si o delicioasa ciorba de vacuta cu amestecul de legume de la VreauAlpin.ro. Reteta pentru ciorba de vacuta este foarte simpla, ca si ingrediente aveti nevoie de urmatoare ingrediente:

Rasol de vita – 700 gr
Amestec de legume pentru tigaie
Bors – 500 ml
Ulei – 2 linguri
Smantana – dupa gust
Sare – dupa gust
5l apa

amestec de legume ciorba de vacuta

Deasemenea cu legumele de la VreauAlpin.ro cu putina creativitate puteti face si mancare chinezeasca cu amestecul de legume cu orez ciuperci.

https://vreaualpin.ro/8-amestec-legume-cu-orez-si-ciuperci/

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata din Romania, prezenta pe aceasta piaţa din anul 1994. Calitatea produselor este dovedita si de Sistemul de Management Integrat al Calitatii și Sigurantei Alimentelor conform stadardelor de referinta SR EN ISO22000:2018 si IFS (International Food Standard) versiunea 6.1.

Asadar daca doriti ca in aceasta iarna sa adaugati in dieta voastra legume de cea mai buna calitate va recomand cu incredere aceasta companie autohtona. In primul rand tin la calitatea produselor pe care le comercializeaza iar asta este un mare plus intr-o piata alimentara nesigura cel putin la noi in tara. In al doilea rand sustineti un producator local prin achizitonarea de produse alimentare. Sa nu mai vorbim de timpul economisit mai ales daca sunteti si parinti. De exemplu sotiei i s-a terminat concediul maternal iar eu lucrez de acasa, copilul trebuie sa manance cat mai sanatos astfel tati ii gateste numai cu legumele de la vreaualpin.ro pentru a creste mare si puternic si plin de energie.

Aceste legume le recomand si celor care merg la sala sau practica un sport si isi portioneaza mancarea pe zile, se poate prepara un orez cu ciuperci si legume ca cel de sus plus o bucata de carne la gratar si deja ai o portie de mancare asigurata, in alta zi poti portiona legume cu niste piept de pui la gratar si uite asa ai doua mese pentru doua zile.

Pana la urma in bucatarie totul tine de imaginatia voastra, puteti combina legumele cu tot felul de alte ingrediente pentru o cina cat mai consistenta, de la ciorbe la legume la wok pana la gustari rapide in tigaie cu un cub de unt si putina sare si piper. Ramane fix la aprecierea voastra cum organizati retetele cu legumele congelate.

Va doresc pofta buna si nu uitati sa-mi lasati un comentariu cu produsele voastre preferate de la vreaualpin.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.