Ce tipuri de inghetata am mancat anul asta

inghetata fara zahar adaugat

Va zic din start, cea mai buna inghetata pe care am mancat-o anul acesta, defapt cele mai bune sortimente de inghetata pe care le-am mancat anul acesta au fost si sunt cele de la Alpin 57 Lux. Fara sa fac reclama mascata v-am zis pe fata ce producator de inghetata preferat am.
Acum stiu ca sunteti curiosi si de ce si o sa va explic ca la carte de ce prefer inghetata de la Alpin 57 Lux. Unu la mana, sunt producatori de aici din Romania, eu sustin cu vehementa producatorii locali. Inca dinainte de inceperea pandemiei am militat, chiar si pe acest blog pentru producatorii locali, fie mici agricultori, servicii sau productie.

Doi la mana, oamenii astia au cele mai faine sortimente de inghetata de pe piata. Fix asa cum ati auzit, cele mai bune si mai gustoase inghetate. Am mancat impreuna cu fiul meu mai mare si sotia aproximativ un TIR de inghetata anul acesta. Si nu, nu exagerez.
Am incercat si alte branduri mai scumpe si mai fitoase de pe piata insa nici unul nu se compara cu inghetata de la Alpin. Au ceva ce imi place la gustul inghetatei, poate au un ingredient secret si nu vor sa-l faca public, cine stie?

In cele ce urmeaza o sa va recomand si cateva dintre sortimentele mele preferate de la ei, cu imagini si descriere ca sa va fac si pofta, sac!

Inainte de a va prezenta inghetata, defapt inghetatele mele preferate si a familiei mele, o sa va rog sa-mi lasati un comentariu sau mai multe la aceasta postarea cu raspunsul la intrebarea, care este inghetata ta preferata de la Alpin 57 Lux. Ce inghetata ai mancat toata vara. Deasemenea am si eu nelamurire, oare inghetata merge mancata si pe timp de iarna? Ca tare as manca si iarna cu toate ca-i frig afara. As recomanda celor de la Alpin sa faca un sortiment de inghetata cald pe timpul iernii ca as fi client fidel la un asa produs. Oare cum suna, inghetata calda? La fel ca si ciocolata calda dar sa fie inghetata calda. Cred ca nu ar mai merge sa fie pusa pe bat, s-ar bea ca si ciocolata calda, sau eu stiu? Poate au cei de la Alpin vreo solutie inteligenta de a face inghetata calda pe timp de iarna, voi ce ziceti? S-ar putea?

Hai ca mi-am amintit si de doua bancuri super tari cu inghetata, nu pot sa nu ma abtin sa vin le spun:

– Bună ziua! Două înghețate, vă rog!
– Mari sau mici?
– Aaaa..! Aveți și mici?
– Da!
– Atunci, doi mici și-o bere!

Un pusti de 5 ani catre tatal lui:
– Tata sa stii ca m-am decis: vreau sa lucrez la Polul Nord. Dar pana atunci trebuie sa ma antrenezi.
Tatal:
– Bine puiule, dar cum ar trebui eu sa te antrenez?
– Cumparandu-mi o inghetata in fiecare zi de la Alpin 57 Lux

Asadar sa trecem la lucruri serioase, dupa cum va spuneam mai sus, iata cateva dintre sortimentele mele de inghetata preferata de la Alpin.

Pe locul 1 se situeaza inghetata Malaga. Cred ca am mancat 1 tona vara aceasta impreuna cu familia mea iubita.

inghetata malaga

Ingrediente:

tiramisu cu bucăți de ciocolată belgiană și sos de cafea
fructe de pădure și iaurt cu sirop și pulpă de fructe de pădure
ciocolată cu sirop de cireșe amarena
vanilie cu sos și bucăți de caramel

Un adevarat deliciu, neaparata sa va cumparati si voi, o sa-mi dati dreptate.

Locul 2, o inghetata intr-un mod de prezentare luxos cu un gust si mai luxos: Ekselece

inghetata pe bat

cu sos de caramel și glazură de ciocolată cu lapte
cu vanilie, cu sos de zemură-rodie și glazură de ciocolată cu lapte

Locul 3 dar nu ultimul deoarece cred ca am mancat jumatate de tona de inghetata din acest tip anul acesta, Suplette. De la „suplu” fix cum nu sunt eu pentru ca am mancat inghetata de toate felurile de la Alpin.
Ce-i super tare la inghetata asta este ca nu are zahar adaugat, este fix pentru oamenii aia care vor sa nu puna pe ei kilograme in plus, poti manca la greu, dar tineti minte, orice lucru in exces nu-i bun, nu stiu daca se aplica si in cazul inghetatei.

Urmeaza si imaginea cu respectiva inghetata si vreau sa le multumesc pe aceasta cale celor de la alpin57lux.com pentru minunata inghetata fara zahar adaugat. Intr-o lumea unde mai toate dulcurile sunt saturate de zahar aceasta inghetata este foarte bine venita pe piata produselor dulci. Chiar ma bucur enorm si fara pic alte vorbe-n vant, voila:

inghetata fara zahar adaugat

Alpin 57 Lux își desfășoară activitatea în fabrica de la Sebeș, județul Alba. Aici sunt realizate produse de cea mai bună calitate, îndreptate spre satisfacerea în permanență a nevoilor clienților. Fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, dispunând de spații de producție și de depozitare moderne. Liniile tehnologice de ultimă generație și implicarea echipei Alpin pentru fabricarea înghețatei și nu numai, ne permit să aducem pe piață produse de calitate la prețuri comparative. În vederea menținerii standardelor înalte de calitate și siguranță a produselor, la Alpin am implementat Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor conform standardelor de referință SR EN ISO22000:2005 și IFS (Intrenational Food Standard) versiunea 6.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.