Sugestii de cadouri, sosete barbati in cutie cadou

sosete clasice

Dragii mei, sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Daca mergem in marile lanturi de magazine deja simtim cum incet, incet se instaleaza aranjamentele pentru sarbatorile de iarna. Asa ca astazi o sa va prezint o idee inedita de cadou foarte apreciat si anume sosete pentru barbati in cutii cadou.

Chiar ma gandeam la un cadou potrivit pentru prietenii mei, anii precedenti le-am cumparat pulovere sau fulare, anul acesta o sa le cumpar cu siguranta o cutie cadou cu sosete frumoase si cu bun gust. Sper sa primesc si eu tot sosete de la cei dragi deoarece am probleme cu circulatia sangelui si iarna simt frigul la picioare destul de grav.

Si ca sa nu o mai lungim mult iata cateva exemple de cadouri.

sosete elastan barbati

Sosetele din imagine sunt din bumbac 78%, observati contrastul culorilor galben cu negru ce se potriveste perfect si lucratura fina al acestor perechi de ciorapi lejeri si de bun gust.

O a doua idee de cadou ce contine, ati ghicit, sosete este aceasta:

sosete clasice

Set de 25 de perechi de sosete model clasic din bumbac 100%. Sosetele clasice pot fi purtate la un pantof elegant, cand mergeti la o intalnire de afaceri imbracat la patru ace sau la un eveniment de gala. Se stie ca bumbacul previne transpiratia urat mirositoare a picioarelor, nu provoaca alergii ale pielii si impiedica piciorul sa transpire.

Astfel cand mergeti la prieteni cu o asemenea cutie de sosete cadou sigur veti fi in centrul atentiei, ganditi-va ca restul invitatilor aduc cadouri gazdelor ba vin, ba cine stie ce lumanari parfumate iar dvs. veniti cu o cutie ce arata foarte stilat cu sosete. Veti starni invidia invitatilor si bucuria celui ce va primi cadoul din partea voastra.

Ma bucur ca am o comunitate enorma care imi urmareste blogul si ca pot imparatsi cu voi aceste produse inedite, daca printre voi sunt persoane ce au achizitionat cel putin o pereche de sosete de pe siteul shop.ciserom.ro o sa va rog sa-mi spuneti ce ati comandat si de ce v-a atras acea pereche de sosete in special.

In caz ca va intrebati cine vinde aceste sosete din material super si culori foarte bine alese iata si datele de contact:

CISEROM SA, 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78, TELEFON +40 258 732785 / 732116 / 733287, FAX +40 258 731146, EMAIL ciserom@ciserom.ro.

Acum ca v-am facut curiosi, va las sa rasfoiti magazinul ciserom pentru a vedea toate modelele de sosete. Eu, cel putin, caut sa-mi cumpar sosete pentru barbati iar acest site m-a convins sa cumpar de la ei. Ma bucur enorm ca pot imparti si cu voi descoperirile mele, ca sa zic asa. Se apropie frigul, facturile la gaz si electricitate au crescut cu peste jumatate, va imaginati ca o sa fie foarte frig mai ales in Bucuresti unde sunt probleme cu caldura, astfel veti avea nevoie pe timp de noapte de pijamale groase, flausate si niste perechi de soseste foarte calduroase pe timp de noapte. Eu nu pot dormi noaptea fara sosete in picioare iar o pereche de sosete de bumbam sunt fix ce am nevoie.

Si nu doar pe timp de noapte, in general merg la intalniri de afaceri in Bucuresti sau in zona metropolitana a Bucurestiului si cum imi place sa port pantofi de calitate, la peste 900 lei, cand merg la o intalnire de afaceri, o pereche de sosete din bumbac sunt fix ce-mi trebuie pentru a se potrivi cu pantofii mei deosebiti. Un barbat care se respecta nu umbla cu sosete rupte la degete sau decolorate, ci isi cumpara sosete barbatesti din cele mai bune materiale, nu plasticuri ieftine. La fel si la capitolul haine, un sacou scump dintr-un material bun, pantalonii la fel, cureaua si ceasul scump nu trebuie sa lipseasca din dotarile unui om de afaceri de succes.

Eleganta are un pret iar sosetele de pe Ciserom au pretul corect pentru toate tipurile de buzunare. Calitatea si modul in care culorile sunt asezate peste aceste modele este fix ceea ce face un barbat sa arate a barbat adevarat si a om de afaceri plin de succes. Nu uitati sa cumparati cutiile de sosete ca si cadou pentru sezonul de iarna, le comandati acum si le puneti deoparte pentru fiecare cunostinta in parte. Eu asa procedez, cumpar la fiecare in parte cate un cadou inca de la venirea toamnei si cand vine Craciunul merg si impart cadourile respective.

Spor la cumparaturi si sa fie sosete!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.