Corpuri de iluminat decorative pentru casa noua

lustra moderna

Asa cum am scris in articolul de duminica trecuta, impreuna cu familia, m-am mutat la tara, undeva la 20 de kilometri de orasul Botosani, intr-un satuc de vis, satul Baranca din comuna Cristinesti. Oamenii sunt foarte prietenosi, vecinii nostri sunt foarte de treaba iar primarul un mare gospodar.

Am ales sa ne mutam intr-un satuc linistit, boem as putea spune, din cauza pandemiei, efectiv ni s-a urat la bloc mai ales cu cei doi copii ai nostri care pe timpul vacantei fortate de pandemie mai ca nu stiau ce sa mai faca in casa. Desi ca parinti ne-am implicat in mod expres de ei, lipsa de socializare cu alti copii si-a spus cuvantul. Asa ca am vandut apartamentul de la bloc si ne-am cumparat un teren in satul Baranca din judetul Botosani. Terenul are o marime de 1000mp si este situat undeva la distanta de drumul principal pentru ca nu am vrut sa fim deranjati de traficul ce tranziteaza satucul nostru de suflet.

Casa am hotarat de comun acord cu sotia sa o facem in stil mediteranian, nu vila cu 2 etaje, ci o casa cum vezi prin Grecia deoarece vara vrem sa facem din acoperis o terasa unde sa putem servi un Proseco rece, eventual sa punem o piscina din aia gonflabila unde sa se joace si copii pe timp de vara. Constructia casei este realizata dupa un proiect insa am intervenit noi la asezareaa unor detalii ale camerelor. Pe unele le-am mai marit, am mai adaugat o baie de serviciu, bucataria am facut-o fix pe gustul sotiei desi la noi in casa este egalitate gatim amandoi, cand ne aducem aminte ori comandam mancare la domiciliu de la diferite restaurante in functie de ce pofta avem in acea zi.

Avand in vedere ca ne-a ramas o suma generoasa de bani din vanzarea apartementului, am reusit sa ne permitem sa cumparam cele mai bune materiale de constructii, cel mai bun var si cele mai bune consumabile. Asfel daca am mers pe calitate si am gasit acest site cu corpuri de iluminat decorative superbe!

Cand le-am vazut si eu si sotia am ramas masca, imediat ne-am hotarat sa cumparam de la ei. Efectiv sunt cele mai faine corpuri de iluminat pe care le-am putut vedea si credeti-ma ca am tot cautat pe internet si in magazinele fizice tot felul de modele.
Ne-a placut enorm faptul ca desingnul este unul foarte modern, finisajele sunt superbe, fine, iar preturile sunt perfecte in raport cu calitatea ridicata a produselor.

De exemplu aceasta Lustra moderna Fabiola i-a placut foarte mult sotiei mele si am hotarat sa o cumparam pentru camera de zi:

lustra moderna

„Sa fie lumina! Si lumina a fost!”

Pentru camera rezervata biroului meu, unde voi avea si biblioteca personala si colectia de muzica clasica, am ales acest lampadar modern: Lampadar modern Ihi Negru Cupru.

lampadar modern

Chiar i-am gasit un loc in viitorul meu birou unde voi avea intalniri cu diversi oameni si parteneri de afaceri. Observati cat de frumos si in detaliu sunt lucrate cele doua produse si astea nu sunt toate, puteti arunca o privire pe siteul eorion.ro pentru a putea vedea mai multe corpuri de iluminat. Au si corpuri de iluminat stradale si chiar ma gandesc sa cumpar cateva modele pentru gradina ce o voi amenaja in primavara, o sa am nevoie de cat mai multa lumina deoarece intentionez sa-mi fac un teren de tenis sau basket in curte.

Pe cei de la eorion.ro puteti sa ii contactati la numarul de telefon Infoline: 0744.331.414 de Luni-Vineri: 7-18. Baia Mare, Bd. Bucuresti 108.

Comenzile facute ajung intr-un timp foarte scurt la adresa, intacte, asa cum au ajuns si la usa noastra in timp record.

Va urez spor la cumaraturi si sa fie lumina!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.