Cea mai buna carne proaspata porc cum numai la Cluj gasesti

antricot de manzat

Dragi cititori, dupa cum stiti, ziua de duminica este dedicata oamenilor cu care ne mandrim din tara noastra. De la mici mestesugari pana la anatreprenori de succes care au pornit de la zero, cu multa munca si sacrificii pana au realizat unele dintre cele mai prospere afaceri din Romania. Astia sunt oamenii cu care ne mandrim si care ne dau speranta ca si la noi se poate.

Daca duminicile trecute v-am prezentat micii mestesugari din Bucovina, astazi a venit randul unei afaceri de familie din Ardeal pornita de la zero. Povestea lui Stefan Moldovan este foarte bine cunoscuta prin partile Ardealului, nu exista clujean sa nu fi trecut macar o data pragul unei carmangerii Moldovan. Retetele preparatelor din carne sunt unice, stiute doar cel care a fost unul dintre cei mai buni macelari si preparatori de carne din Cluj in perioada anilor 80.

Putem spune ca lantul de carmangerii Moldovan sunt brandul Ardealului si a Clujului. Astazi vom discuta despre succes, despre retete gustoase din preparate din carne si bineinteles reteta unui gratar perfect cu cea mai buna carne proaspata.

Sa incepem cu inceputul, pe siteul carmangeriamoldovan.ro, gasiti cele mai bune produse si preparate din carne, asta am stabilit si la inceputul articolului, la preturi mai mult decat accesibile. Printre bunatatile oferite la vanzare se numara antricotul de manzat cu cepsoara, o minunatie pentru un gratar de weekend.

antricot de manzat

Sau o ceafa de porc de-ti lasa gura apa, numa buna pentru gratar.

ceafa de porc carmangeria moldovan

Haideti sa va dau si o reteta de gratar cu ceafa de porc. Imediat ce v-a ajuns acasa ceafa de porc de la Carmangeria Moldovan, luati un bol unde puneti putin ulei de masline sau de floarea soarelui, cam 2-3 linguri asa, adaugati condimente dupa gust, piper, sare, condimente de gratar, boia de ardei iuti si amestecati bine de tot compozitia.

Luati doua cepe mari albe sau rosii si taiati-le felii. Puneti ceafa proaspata intr-un bol incapator si turnati peste amestecul de condimente si ceapa apoi amestecati bine de tot pana cand toata carnea este asezonata perfect. Acoperiti bolul cu o folie de plastic si bagati-l al frigider cateva ore sau peste noapte. Ceapa va fragezi carnea iar condimentele vor da un gust grozav carnii.

Daca doriti, inainte de a asezona carnea puteti sa o bateti cu un ciocan pentru carne sau o puteti cresta, oricum ceafa de la Carmangeria Moldovan este super proaspata si gustoase, carne de la noi din Romania.

Carmangeria Moldovan livreaza in Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir, Jucu si ii puteti contacta la adresa I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj, delivery@cmdn.ro, telefon 0747051900.

Dar sa revenim la afacerea de duminica, ma bucur enorm ca foarte multi producatori locali au resit sa se adapteze vremurilor si au hotarat sa isi extinda vanzarea de produse online. Din pacate pandemia a avut un mare rol in migrarea multor afaceri in mediul online. As fi vrut sa nu fie vorba de o pandemie care sa digitalizeze atat de repede serviciile dar asta e. Sa privim partea plina a paharului, daca inainte nu aveai timp sau mijloc de transport pentru a merge la magazinul preferat acum poti foarte usor prin intermediul internetului si a unui dispozitiv mobil, de exemplu.

Spre exemplu in familia mea deplasarea la cumparaturi nu este tocmai foarte usoara in primul rand pentru ca locuim in afara orasului la cativa kilometri buni plus ca suntem si parinti iar plimbatul unui bebelus de numai doua luni prin magazine nu este tocmai cel mai indicat lucru posibil.

Asa ca un magazin de carne si preparate din carne cum este carmangeriamoldovan.ro pentru noi este o mana cereasca, putem foarte usor sa avem grija si de bebelus si sa comandam la usa produsele pe care le dorim la preturi super avantajoase totul la cateva clickuri distanta. Chiar ma bucur enorm ca micii si marii nostri producatori s-au decis sa intre si pe piata online.

Cat despre carnea proaspata de porc, daca inainte preferam sa merg la un restaurant pentru cina, acum prefer sa fac un gratar in curtea casei impreuna cu familia, suntem mai feriti de contactul fizic, ne protejam cat putem deoarece pandemia nu s-a terminat inca si nici nu stim ce deznodamant va avea inca. Astfel comandam online si preparam acasa tot ce avem nevoie pentru un weekend perfect in familie. Comenzile online sa traiasca! Chiar ne-au usurat foarte, foarte mult viata.

Daca sunteti din Cluj-Napoca sau din zonele mentionate mai sus in articol nu ezitati sa intrati pe siteul carmangeriei Moldovan pentru a va comanda produsele preferate. Inafara de carne proaspata gasiti si cele mai bune preparate din carne dupa niste retete bine stiute de catre domnul Moldovan. Va zic sincer ca sunt un deliciu culinar cum numai in Ardeal puteti gasi.

Daca ati comandat de pe siteul carmangeriei Moldovan va rog sa-mi spuneti care este produsul vostru preferat de la ei, sunt tare curios ce v-a placut.

Spor la cumparaturi si pofta buna!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.