Am fost la cel mai bun dentist cluj. Ce parere mi-am facut

Domnilor si doamnelor, asa cum va spuneam si in urma cu cateva articole, nu exista durere mai grava decat durerea de dinti. Credeti-ma pe cuvant cand va spun iar cei care deja stiti asta cititi cu atentie urmatoarele randuri, o sa va fie de folos cand mai treceti prin Cluj-Napoca.

In primul si primul rand dati-mi voie sa va zic ca de mic copil am probleme cu dintii, credeam ca pana la varsta asta nu o sa mai am dinti in gura la cate dulciuri si cata cola am bagat in mine. Igiena mea orala era la pamant, nu din cauza ca nu ma spalam pe dinti ci din cauza cariilor si a abceselor ce le-am avut de-a lungul timpului de-mi venea sa-mi scot dintii cu patentul de durere. Numai eu stiu cat ketonal am luat, cred ca sute de pastile ca sa-mi calmez durerea de dinti plus numai zic de frica de mers la dentist. Frica peste care am reusit sa o infrang la Cluj-Napca la cel mai bun dentist cluj.

Am plecat din Botosani ieri dimineata la ora 5 cu destinatia Cluj-Napoca unde aveam programata o intalnire de afaceri cu niste oameni de afaceri foarte influenti din oras. Toate bune si frumoase insa pana pe la jumatatea drumului, unde ma aflam in masina mea Mercedes S-Class din 2021, m-a apucat iarasi o durere de dinti oribila, de nesuportat. Am tras pe dreapta pe banda de urgenta a autostrazii si am cautat recomandari de medici dentisti din Cluj-Napoca. Am gasit Prolident, clinica infiintata in anul 1996. Experienta echipei a fost mereu sustinuta de cea mai noua tehnologie din domeniu, in realizarea profesionista a tratamentelor. Intreaga gama de servicii stomatologice pe care clinica Prolident o ofera este adaptata necesitatilor fiecarui pacient, la cea mai buna calitate.

Din start, faptul ca aceasta clinica a fost fondata in 1996 mi-a dat o incredere enroma si desi durerea facea in asa fel incat sa-mi bubuie capul am rasfoit siteul lor rapid, credeti-ma ca si asa ametit cum eram, am reusit sa fac o programare pe site, atat de usor de utilizat este siteul delor de la clinica dentara Prolident, se pare ca tin foarte mult la experienta pacientilor pe site ca din doua trei miscari deja eram programat, am si sunt la clinica pentru a confirma programarea unde o doamna super amabila mi-a explicat pas cu pas ce urmeazam, i-am explicat ca am o fobie de dentist si m-a asigurat ca la clinica Prolident nu se pune problema durerii sau al altor traume de genul.

Mi-am continuat drumul spre Cluj-Napoca cu incredere, am ajuns cu jumatate de ora fata de progrmarea propriu-zisa unde am fost invitat sa iau loc si sa astept pana cand medicul stomatolog ma va chema in cabinet.
De problema mea dureroasa s-a ocupat cu o meticulozitate si un profesionalism de nedescris doamna Dr. Opris Daiana, cea din imaginea alaturata. Vreau sa va zic ca nu a avut niciun medic dentist o atata grija de mine cat a avut doamna doctor Opris, efectiv nu am simtit nicio durere in timpul in care imi facea tratamentul. Am avut o carie cat casa ce a trebuit neutralizata, domnia sa, doamna dr. Opris Daiana s-a comportat ca o profesionista in domeniul sau de activitate.

daiana opris

Daca sunteti curiosi unde se afla acest minunat cabinet stomatologic, va las adresa mai jos poate cine stie mai aveti drum prin Cluj-Napoca si nu stiti cum va apuca vreo durere acuta de dinti.

Cabinetul stomatologic Prolident se afla in Cluj-Napoca pe Str. Memorandumului, nr. 8. Puteti face o programare la numarul de telefon +40 741 215 513 sau la numarul +40-264-542-446. Credeti-ma sunt cei mai buni din Cluj cand vine vorba de problemele stomatologice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.