Top Produse BIO si Vegan Friendly pentru barbati

Gel calmant, multifunctional, pentru fata si corp, 6 in 1, cu aloe vera 99%, Revers, 500ml

Dragi cititori barbati, astazi a venit timpul sa sa discutam putin despre ingrijirea personala. Dupa cum stiti majoritatea produselor cosmetice si de ingrijire personala, atat pentru barbati cat si pentru femei, nu sunt naturale complet acestea continand o sumedenie de ingrediente care nu sunt tocmai sanatoase pentru ten sau corp.

Insa produsele bio sau vegan friendly sunt si foarte scumpe datorita ingredientelor naturale din compozitie. Nu chiar si o sa va explic imediat de unde puteti cumpara produse cosmetice bio la preturi foarte accesibile.

Haideti sa va dau cateva exemple de produse de super calitate la preturi super accesibile, oferite de catre un magazin de cosmetice profesionale. La partea de ingrijirii a parului avem un sampon genial cu extract de grau si orz, ce are un miros super fain si va scapa si de nedorita matreata. Sampon pentru toate tipurile de par, impotriva factorilor poluanti. PROTEJEAZA PARUL IMPOTRIVA POLUARII Nu contine: sulfati (SLS, SLES), siliconi si coloranti artificiali Extractul de grau si orz protejeaza scalpul impotriva efectelor negative produse de substantele toxice din mediu Baza pentru spalarea parului este delicata cu pielea si contine 95% ingrediente naturale.

Sampon Bio cu extract de grau si orz, Detoxifiant, 95% Natural, 400ml
Sampon Bio cu extract de grau si orz, Detoxifiant, 95% Natural, 400ml

La partea de ingrijire a tenului pentru barbati dar si pentru femei va recomand un gel cu aloe vera, natural. Stiti ce-i tare la gelul asta? Faptul ca este un produs cosmetic multifunctional, poate fi folosit ca si aftershave, poate fi folosit si pentru pielea uscata, dupa bronzat samd. Ce sa mai un produs cosmetic absolut complet pentru ambele sexe.

Gelul multifunctional, pentru fata si corp, cu aloe vera 99%, hidrateaza, improspateaza, racoreste, hraneste, regenereaza, confera fermitate si elasticitate, stimuleaza sinteza de colagen. Datorita compozitiei vegane, hranitoare, este indicat pentru pielea uscata, sensibila, cu probleme, putand fi folosit atat de catre femei, cat si de catre barbati. Avand in vedere ca acest gel este un produs cosmetic multifunctional, poate fi utilizat ca o crema de fata, dupa crema bronzanta – pentru a calma iritatiile, ca o crema dupa ras, sau dupa epilare, ca un ser de calmare/hidratare a pielii iritate, ca o crema de corp hidratanta, ca un ser de hidratare pentru par, sau ca un gel racoritor

Gel calmant, multifunctional, pentru fata si corp, 6 in 1, cu aloe vera 99%, Revers, 500ml
Gel calmant, multifunctional, pentru fata si corp, 6 in 1, cu aloe vera 99%, Revers, 500ml

Acum ca v-am captat atentia haideti sa discutam putin si de la cine cumparam aceste produse, nu de alta dar nu recomand magazine care vand produse cosmetice fara sa fi comandat vreodata de la magazinul respectiv.

Parteneriatul cu MyCosmetics reprezinta o investitie intr-un viitor sigur in ceea ce priveste furnizarea de produse de calitate, cu un design atractiv si modern, un raport optim calitate-pret si servicii profesionale, iar atitudinea pro-client, flexibilitatea, rapiditatea, spiritul inovativ, transparenta si corectitudinea ne definesc in relatia cu clientii si colaboratorii nostri.

Suntem activi pe piata cosmeticelor din Romania din 2006, iar experienta acumulata in tot acest timp ne ajuta sa evoluam si sa ne perfectionam pentru a asigura clientilor nostri tot ce este mai bun.

Dupa cum scrie si in descrierea de pe site MyCosmetics activeaza pe piata din 2006, este un magazin de incredere, produsele cumparate de mine atat pentru sotie cat si pentru mine au fost de cea mai buna calitate. Sunt siteuri care prezinta anumite produse si defapt vand altceva, nu se pune problema in cazul magazinului de cosmetice profesionale MyCosmetics.

Ii puteti gasi si pe Facebook, au niste povesti foarte interesante postate pe pagina, felicitari echipei care se ocupa de pagina de Facebook al magazinului, chiar am setat sa-mi apara in news feed postarile lor.

Revenind la produsele cosmetice, sfatul meu este sa alegeti cu grijia orice produs cosmetic deoarece in ziua de astazi nu stii ce cumperi sau ce compozitie au anumite produse cosmetice de pe piata.

De aceea un magazin de cosmetice profesionale cum este MyCosmetics va poate fi mereu de ajutor atunci cand vine vorba des produse cosmetice mai ales pentru par si ten, unde stim foarte bine ca nu-i de joaca cu tenul.
Sotia mea prefera produsele cosmetice comercializate de catre MyCosmetics deoarece contin numai ingrediente BIO, fara alcool sau alte ingrediente nocive pielii sau parului.

Chiar daca mai avem putin pana la sarbatorile de iarna, sfatul meu ar fi sa intrati pe siteul mycosmetics.ro si sa va puneti in wishlist produsele pe care doriti sa le faceti cadou celor dragi. Spor la cumparaturi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.