Mobilier de baie cu element predominant modernismul

colectia oikos 2

Dupa cum scriam in urma cu ceva vreme aici pe blog, a venit vremea sa-mi renovez apartamentul, deja livingul si cele doua dormitoare sunt gata singura ramasa este baia. Faza-i ca tot mobilierul din casa dupa ce am renovat si stilul in care mi-am amenajat apartamentul am ales ca element predominant modernismul.

Imi place stilul asta pentru ca este unul simplist si modern. In timpul in care am avut santier in lucru acasa (o sa va povestesc in detaliu intr-un alt articol cum a decurs amenajarea apartamentului asa ca astai pe aproape) am cercetat piata de mobilier autohtona. Cred ca am cautat printre sute de siteuri si modele pana am dat de un magazin foarte interesant cu mobilier de baie ce are ca element predominant modernismul.

Vorbesc de magazinul Savini Due al carei pagina de Facebook o puteti gasi aici.

Oameni buni, un stil mai fain pentru mobilier de baie nu am mai vazut pana la Savini Due. Efectiv nu stiam la ce colectie sa ma hotarasc. Cand gaseam o colectie de mobilier de baie potrivita pentru mine, imediat mai vedeam una si deja imi schimbam parerea si voiam colectia respectiva, atat de tare este mobilierul oamenilor astora. Efectiv genial!!

Eu am ales o colectie super moderna, o sa pun si poze la final de articol cu mobilierul respectiv insa pana una alta doresc sa va mai tin putin de vorba de unde a plecat ideea de modernizare a apartamentului.

Dupa cum v-am povestit urmeaza sa o avem pe Maria in cateva luni, am vorbit cu sotia si ne-am hotarat ca odata cu venirea pe lumea a Mariei sa improspatam putin aerul apartamentului. Noi avem doua dormitoare si un living totul cam la 70 mp de apartament. Nu stiam exact ce mobilier sa alegem asa ca si eu si sotia suntem persoane minimaliste nu ne plac camerele incarcate asa ca am mers pe stilul modernist care din punctul nostru de vedere ni s-a potrivit perfect.

Revenind la colectia de baie, despre ea o sa vorbesc in principal pentru ca a fost cea mai grea de gasit pana am dat de Savini Due, noi am ales colectia Oikos.
Colecția de mobilier de baie Oikos se bazează pe simplitatea liniilor și pe explorarea combinării elementelor metalice de culoare închisă, cu suprafețe în texturi speciale sau culori mate. Utilizarea suportului pentru prosoape din metal, accesoriile în culoare antracit, lavoarul într-un material inovator precum HPL și finisajele vaste permit transformarea unui produs clasic într-o abordare modernă.

A fost foarte greu sa ne hotaram pentru ca pe siteul Savini Due daca intri este foarte greu sa te hotarasti la o colectie anume. Toate arata superb si este posibil sa nu mai vrei sa iesi de pe site. Noua ne-a luat foarte mult timp pana ne-am hotarat asa ca la un moment dat am dat cu banul ca nu se mai putea.

Mobilierul a ajuns la noi in conditii perfecte si este fix ca in descriere, materiale si finisaje de cea mai buna calitate posibila. Mai jos si cateva imagini cu mobilierul de baie ales. Sunt sigur ca o sa va placa!

colectia oikos 4

colectia oikos 3

colectia oikos 2

colectia oikos 1

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.