Ce este un personal shopper si cum te scapa de aglomeratia de la casa de marcat

la cumparaturi

Dragi cititori ai acestui blog minunat dati-mi voie sa va prezint cea mai eficienta modalitate de a face cumparaturi rapid si de a evita cozile kilometrice de la casele de marcat.

Va prezint Personal shopper Zebra MC18 si Personal shopper Zebra PS20.

Cititor coduri de bare cu fir DS2208
Cititor coduri de bare cu fir DS2208

Pe scurt despre aceste terminale grozave:

Fiecare client care intră în magazin poate beneficia de o experiență personalizată, datorită celui mai nou asistent la cumpărături, terminalul PS20 cu Android. Bazându-se pe succesul terminalului MC18 și pe calitățile testate ale acestuia, PS20 aduce în plus o multitudine de funcții care îl propulsează în top la categoria sa. Acum ai la dispoziție un echipament bivalent care, pe de o parte, oferă clienților o experiență de cel mai înalt nivel la cumpărături, iar pe de altă parte, permite automatizarea sarcinilor vânzătorilor, ceea ce are ca efect creșterea productivității. Utilizatorii au la dispoziție cel mai robust echipament din această categorie, capabil să facă față utilizării de către clienți și personalul de vânzare zi de zi, pe durata întregului program. Printre funcțiile avansate pe care le oferă se numără:

  • Scanare simplă și reușită de fiecare dată, de la prima încercare, a practic oricărui cod de bare electronic sau imprimat, 1D, 2D sau Digimarc, indiferent de starea acestuia
  • Ecran avansat, de mari dimensiuni, care funcționează chiar și când este ud
  • Conexiuni Wi-Fi mai rapide și mai fiabile
  • Asistență la localizare pentru furnizarea rapidă de cupoane personalizate și discounturi pentru clienți
  • Cea mai eficientă rută de colectare a comenzilor pentru personal.

Ganditi-va putin cat de tare pot fi aceste ajutoare in timpul cumparaturilor, efectiv intri in magazin, iei produsele de care ai nevoie, le scanezi si cand termini cumparaturile mergi frumos la casa si achiti contravaloarea cumparaturilor. Nu tu cozi interminabile, nu probleme legate de imbulzeala de la case si nerespectarea distantarii sociale prin magazine, fapt care pe mine unul ma dispera in ultima vreme.

Unchiul meu Cornel are un mic butic imediat la iesirea din Tecuci, zona frecventata de soferii care ies din oras si merg in diferite parti ale tarii. Ambitios din fire nea Cornel a reusit ca dintr-un chiosc de 2 metri patrati sa se extinda pana aproape de nivelul unui mini-market. Are marfa de toate felurile pentru ca exista si cerinta in zona respectiva, din partea aia a Tecuciului te duci in toata partea Moldovei daca ai drum spre Suceava apoi spre iesirea din tara treci prin Tecuci. Si dupa cum va spuneam s-a extins cu spatiul si produsele au devenit din ce in ce mai variate. De la cafea, suc si tigari cum avea inainte acum serveste si mese calde pe timp de vara la terasa improvizata.

Vin foarte multi soferi, traficul in zona fiind foarte ridicat si nu doar soferi dar si persoane care vor sa manance si se afla prin zona, mai bea o cafea, un suc si pleaca mai departe.

Ei, pentru ne-a Costel acum ca si-a marit afacerea si este necesar sa mai scaneze produse si pe terasa, vara, cred i s-ar potrivi de minunte acest cititor coduri de bare cu fir DS2208. Deja m-am interesat si vreau sa il fac o surpriza pentru a-i usura munca la magazin.

Fiti atenti ce zice despre cititorul asta de coduri de bare:

Deoarece setările standard sunt optimizate pentru majoritatea aplicațiilor de scanare, cititoarele de coduri de bare din seria DS2200 pot fi utilizate imediat după ce sunt scoase din cutie, nefiind necesar să fie configurate. Nu trebuie decât să conectezi echipamentul DS2200 la POS, iar cablurile care detectează automat echipamentul-gazdă identifică interfața și conectează cititorul, simplificând instalarea și reducând timpul necesar punerii în funcțiune. Acest instrument software complementar este atât de intuitiv încât și un utilizator complet neexperimentat poate seta cu ușurință cititorul de coduri de bare DS2200. Interfața oferă asistență pentru încorporarea simplă a tuturor setărilor într-un cod de bare unic pentru programare care permite configurarea echipamentelor printr-o simplă scanare.

Deci este fix ce trebuie la magazinul omului, sistem intuitiv, setari usoare, configurare usoara, ce sa mai. Nea Costica pregateste-te de o surpriza.

Daca aveti un magazin sau o afacere care necesita un cititor de coduri de bare si cumva ajungeti pe blogul meu, sa stiti ca m-am documentat temeinic de cand vreau sa ii cumpar unchiului meu, nea Costel, un asemenea cititor. Nu de alta dar haideti sa nu plecam neinformati de pe blogul asta:

In momentul selectiei celui mai bun cititor cod bare, este foarte important sa tineti cont si de capacitatea de decodare a acestuia. Numai in aceste conditii aveti ocazia de a lua decizia potrivita si de a va bucura de toate avantajele primite. In acest sens, aveti optiunea de a va indrepta atentia catre tehnologia de scanare liniara de tip 1D, sau spre cele mai noi, de tip 2D.

Despre tehnologia de scanare liniara de tip 1D putem spune ca este cea care va inregistra doar simboluri unidirectionale, simple, formate din siruri de numere si linii verticale negre. Aceste semne pot fi lungi, avand un numar de 20 – 25, pe care le intalnim in cele mai dese situatii in cazul unor facturi. Aceste cititoare de coduri de bare 1D se utilizeaza in spatii comerciale, fiind destul de practice si eficiente.

In cazul in care veti dori sa utilizati un cititor cod bare pentru codurile ce stocheaza un numar mare de date, pana la 2000 caractere, este foarte important sa optati pentru tehnologia 2D. Aceasta tehnologie este eficienta in acest domeniu, functionand bi si omnidirectional, ceea ce inseamna ca puteti scana din orice unghi, fiind, de asemenea, foarte rapide.

Indiferent de suprafata pe care este imprimat codul, aveti ocazia de a obtine rezultatele dorite. Sunt compatibile si pentru utilizarea in cadrul sistemului 1D.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.