Am gasit incaltaminte sport outdoor la cel mai bun pret

trekking

Daca va mai amintiti ce scriam acum cateva zile stiti deja ca dintr-o persoana sedentara m-am transformat in ditamai sportivul de performanta. Tot in articolul respectiv scriam ca imi place muntele si asta deoarece locuiesc intr-un oras situat fix la poalele mutelui.
Va povesteam cum ca datorita pandemiei am devenit mult mai activ, imi place miscarea, ma relaxeaza dupa o saptamana de munca la birou unde imi intepenesc oasele pe un scaun 8-9 ore.

In fine, revenind la ideea de munte si sporturile ce le poti practica cand esti la munte. Mie imi place sa merg kilometri in sir pe trasee montane pana nu mai mai tin picioarele. Imi place acea liniste si uniune cu natura, felul in care gandurile mi se limpezesc si cum efectiv meditez in timp ce parcurg kilometri intregi de traseu. Apropo, in caz ca nu stiati aerul de munte amelioreaza afectiunile pulmonare precum astmul – fiind mult mai putin poluat decat aerul de la altitudini joase, aerul de munte nu irita caile respiratorii, ameliorand astfel bolile pulmonare. De aceea, pacientii cu suferinte pulmonare sunt sfatuiti de multe ori de medic sa mearga la munte.

Micarea pe munte inseamna si o sanatate musculara si osoasa imbunatatite. Drumetiile te ajuta sa iti dezvolti muschii, sa ii intaresti, sa scapi de grasimea care ii acopera. Vizitele dese la munte iti ajuta oasele sa fie puse la treaba intr-o maniera mai intensa decat in cazul miscarii zilnice, de aceea densitatea ta osoasa va creste (datorita compresiei puse pe oase in timpul urcarii), iar osteoporoza poate fi tinuta la distanta mai eficient.

Dar pentru a urca pe munte ai nevoie si de echipament corespunzator deoarece pe anumite trasee te poti accidenta foarte usor, asfel inafara de apa, mancare, batoane proteice samd. ai nevoie de o pereche de bocanci de munte rezistenti. Din punctul meu de vedere atunci cand te hotarasti sa faci o drumetie montanta cel mai imporant accesoriu este o pereche de bocanci de munte de cea mai buna calitate.

De ce zic asta? Pentru ca poti calca stramb din cauza rocilor mari, poti sa iti prinzi piciorul intre roci si sa te accidentezi sau poti sa te intepi, daca mergi in adidasi sau papuci din casa cum fac unii sa nu te miri ca-ti intra nu stiu ce chestie ascutita prin talpa si ala esti. Deci cel mai important lucru imediat dupa mancare sunt bocancii de munte rezistenti, facuti sanatos nu toate imitatiile.

Astfel de bocanci pot fi comandati online la preturi mai mult decat decente deoarece asigura o siguranta sporita picioarelor tale. De exemplu eu mi-am cumparat pentru drumetii pe munte bocanci de iarna cu incalzire cu membrana Sympatex impermeabila si respirabila TRAPPER HEAT 6924-1. Perechea asta o voi purta si cand voi urca pe munte dar si cand o sa fiu in oras deoarece par destul de potriviti ca si model si pentru iernile geroase din oras.

O alta pereche de o deosebita calitate care am achizitionat-o acum doua zile este aceasta pereche de bocanci NUPTSE 623N-1. Bocancul are o talpă solidă și bine profilată, protecție din cauciuc, membrană Symapatex, cauciuc Vibram și piele de înaltă calitate Nubuk. Croiul si calapodul sunt adaptate picioarelor bărbaților, oferind cea mai bună aderență și sprijin atunci când mergeți pe cel mai dur teren de munte. Cel mai bun teren de munte, ati retinut? Deci din punctul meu de vedere aceasta ultima pereche de bocanci merita toti banii, cred ca am facut una dintre cele mai bune investitii de pana acum la capitolul incaltaminte, deasemenea si aceasta pereche de bocanci poate fi purtata si in oras nu doar pe munte deci avantaj 2 in 1.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.