Unde gasesti cele mai faine ceasuri barbati

In acest articol vom discuta despre lucrurile care te fac sa arati ca un barbat respectabil asa ca tineti-va bine ca urmeaza o lectie de stil si moda cum nu ati mai citit in viata voastra si nu glumesc.

Cand vine vorba de accesorii pentru barbati la moda ne gandim la ceasuri barbati clasice sau smartwatch care vin in diferite forme acum. Inainte nu prea ma atrageau „ceasurile destepte” pentru ca aratu prea sport pentru stilul meu vestimentar. In timp au aparut diferite modele de ceasuri smart care seamana perfect cu cele clasice. In cele ce urmeaza va voi recomanda doua dintre modelele mele preferate de ceasuri cu speranta ca prin acest fel o sa va vin in ajutor in achizitionarea unui ceas pentru voi sau pentru un cadou de oferit cuiva.

In primul si in primul rand vreau sa se inteleaga ca atunci cand imi caut un ceas nu caut un brand extrem de cun

Ceas sport Oulm HP9316 Denim dual time zone, albastru
Ceas sport Oulm HP9316 Denim dual time zone, albastru

 

oscut si extrem de scump, caut un produs care in primul rand sa mi se potriveasca apoi ma uit si la brand sau pret. In ziua de azi poti gasi pe internet o sumedenie de modele de ceasuri clasice sau ceasuri smart insa nu toate sunt calitative, nu la toate ceasurile inteligente tine bateria cat te-ai fi asteptat si asa mai departe.

Prefer sa recomand un produs pe care il am deja sau l-am avut in teste, daca nu folosesc un smartwatch de la Apple atunci nu il voi recomanda. Lucru valabil si pentru siteurile online pe care frecventez si de unde cumpar, prefer sa expun aici, pe blog, doar magazinele online de unde am mai cumparat si cumpar. Nu de alta dar nu as vrea sa ma injurati utlerior daca v-as minti.

Un asemenea site de unde imi cumpar des ceasuri pentru mine ori pentru a le face cadou prietenilor de ziua lor de nastere este magline.ro.

Ceasul din imagine l-am cumparat de pe magline la un super pret, observati in imagine cat de finut arata, culoarea albastra este super iar cand il pui la mana nici nu il simti atat de usor este. Parca nici nu zici ca porti un ceas la mana. Mie unul nu imi plac ceasurile mari si grele care te fac sa simti ca-ti rupe mana.

Incet dar sigur, ceasurile inteligente se transforma in gadgeturi mainstream. Asa cum popularitatea Apple Watch actioneaza ca un imbold pentru categoria in sine, la fel evolutiile si optimizarile de estetica fac ca smartwatch-urile sa se plieze mai bine pe tipul de smartphone detinut de utilizator.

Una din provocarile cu care se confrunta companiile producatoare este designul. Cele mai multe persoane nu se vor plictisi de un ceas vechi pe incheietura mainii. De aceea este important ca pe langa designul actual, ceasul sa ofere functii avansate.

Un smartwatch te poate ajuta sa devii mult mai productiv prin intermediul functilor sale. Il poti lua oriunde cu tine, mai ales este util atunci cand faci sport, o serie de exercitii personalizate pot fi alese dintr-o lista cum ar fi alergatul, urcatul scarilor, flotari, genoflexiuni, astfel, prin inregistrarea acestor activitati poti avea o evidenta a activitatii fizice. Nu stiu cum sunt altii insa mie imi place la nebunie sa vad cate calorii am ars dupa terminarea unui exercitiu.

Deasemenea o functie importanta este cea de monitorizare a sanatatii inimii, masurarea pulsului de exemplu. Mi se pare foarte util un asemenea accesoriu.

La final va invit sa luati parte la o provocare, intrati pe magazinul Magline, rasfoiti produsele puse la vanzare si reveniti aici pe blog la rubrica de comentarii, sunt foarte curios ce produse v-a atras atentia.

Spor la cumparaturi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.