Piese auto de la dezmembrari. Cat de bune sunt si cum sa le comanzi online

Honda-CR-V

Pentru cine urmareste acest blog periodic, stiti ca sunt mandrul posesor al unui autoturism marca Honda, v-am povestit si cu alta ocazie in cate belele am intrat cu masina prin calatoriile mele prin tara.

Acum doua saptamani m-a lasat ambreiajul undeva prin Iasi fix in mijlocul strazii dar spre norocul meu undeva aproape de locul unde eram cazat. Piesele auto am preferat mereu sa le iau noi, stiti voi, piesa noua adica si calitate. Si tot cheltuiam bani la fiecare defectiune, un prieten de-al meu tot imi zicea, bai mergi la dezmembrate, iesi si mai ieftin ai si garantie, poti comanda si de pe internet tot felul de piese de la dezmembrate. Eu nu si nu, las’ ca stiu eu mai bine.

In urma cu trei zile m-a lasat computerul de bord de la masina si cum nu prea am avut nevoie de transport cateva zile m-am hotarat sa caut pe la dezmembrari sa vad si eu cum e, asta a fost momentul cand m-am hotarat sa caut piese auto pentru honda din dezmembrari.

Cum nu am vrut sa merg eu direct prin oras sa caut ceva firma de dezmembrari auto si nici nu prea ma grabeam, m-am asezat frumos, ca orice om care se respecta si cauta piese auto pe net, la o apa si o cafea in curtea casei si am inceput sa butonez telefonul.

Am evitat din start siteurile care nu aratau bine pe mobil, alea care te plimbau din link in link timp de 10 minute cel putin pana am dat de siteul Materom. Atat de simplu a fost sa-mi comand computerul de bord de nici nu va vine a crede, pur si simplu alegi marca masinii, anul si ai direct lista de produse, daca vrei sa-ti gasesti piesa si mai rapid folosesti optiunea de cautare de pe site. Eu am frunzarit site-ul putin mai mult pentru ca eram curios ce mai gasesc pe stoc, la Honda, oamenii au piese de tot felul, preturile super ok si cireasa de pe tort, descrierea pentru fiecare produs in parte.

Totul structurat perfect, an fabricatie, tip autovehicul, la ce model se potriveste produsul, pana in ce an, ce sa mai, si chiar cel mai nepriceput om din lume daca esti si tot reusesti sa-ti iei piesa de care ai neovie de la ei. Nu ai cum sa ratezi.

In imaginea de mai jos aveti computerul meu de bord pentru Honda CRV 2.2 tdi. Fix ca in imagine am primit produsul, in termenul promis pe site la categoria comenzi & livrare. Despre livrare o sa va explic cum sta treaba imediat.

computer de bord honda
Computer Bord HONDA CRV, 2.2 CTDI

Livrarea pieselor se poate face online sau telefonic pentru persoanele atehnice. Piesa ajunge in 24 de ore de la primirea comenzii prin curier sau cu masinile Materom in localitatile cuprinse in ruta de distributie. Daca sunteti in zona de livrare a celor de la Materom si efectuati o comanda pana la valoarea de 900 lei nu platiti transportul.

Nu scriu mai mult, va las pe voi sa descoperiti cat de fain este sistemul lor de comezi online, siteu-ul si acolo unde nu reusiti sau va impotmoliti, exista pe site si o sectiune de intrebari frecvente (FAQ).

Revenind la masina mea, piesa a ajuns la mine fix in timpul descris pe site, din pacate intr-o zi de vineri iar in weekend nu am gasit niciun service disponibil prin oras. Luni am mers la mecanicul auto, i-am dat frumos computerul de bord iar omul s-a apucat de treaba.

Chiar ma gandeam in timp ce-mi instala computerul de bord la masina cat de util este un site de piese auto din dezmembrari, spre exemplu ganditi-va ca sunteti in alt oras fata de cel in care locuiti, oamenii va impacheteaza piesa, o trimit prin curier si o primiti in orice coltisor al tarii.

Fain, nu?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.