De unde cumperi piese camioane in 2021

camioane renault

Bai oameni buni, gata, ma fac sofer de camion Mercedes ca se castiga super bine. Merg vreo 3 ani pe comunitate, strang niste euro si de acolo mai vad eu daca imi fac o casa la tara ori imi deschid o afacere cu camioane. Desi afacerea cu camioane imi surade maxim. De unde nebunia asta cu soferia pe TIR? De la nea Costica, unchi-miu care o viata intreaga asta a facut, a fost sofer de tir si acum are doua camioane ale lui si doi angajati de unde isi mai castiga o paine amara.

L-am intrebat pe nea Costica de ce nu si-a luat si el o flota de camioane ca barosanu ca doar a stat o viata pe tir a avut de unde strange banii, la cum il stiu eu de zgarcit pe nea Costica sigur a pus ceva bani deoparte. Ce mi-a raspuns nea Costica, sofer de tir de o viata, „Nepoate las pe astia mai tineri ca mine sa se ocupe de flote si prostii, eu vreau sa am o ocupatie acum sa nu ma plictisesc acasa, mi-a ajuns bataia de cap dupa atatia ani de munca. Fac si eu un ban, castiga si angajatii un salariu si sunt multumit la anii mei.”

Pe nea Costica il mai ajuta varu-miu cu tehnologia la firma inainte sa plece si ala prin Anglia tot sofer de tir. Nu a vrut sa lucreze la taica-su ca-l mai lua nea Costica la 13-14 cand era pe cursa asa ca a pleca pe cont propriu la englezi. De cand a plecat Marinica, ca asa il cheama pe baiatul lui nea Costica, la firma au mai avut probleme ba cu windowsul, ba cu piese cumparate online ca nu stia nea Costica cu internetul la aproape 70 de ani ai lui. El era cu camioanele, condusul, altele.

Si uite asa ma suna intr-o zi nea Costica agitat rau, Marcele, scapa-ma nepoate de belea, ca-i groasa.
Ia zi bre nea Costel, ce ai patit?
Ce sa patesc Marcele, zice nea Costel agitat, a ramas Grigore prin Arad blocat cu camionul, i s-a defectat schimbatorul de viteze si nu stie unde sa se duca la ora asta prin Arad sa repare magaoaia.

Si uite asa i-am zis lui nea Costel sa cautam pe net un kit de reparatie maneta schimbator pentru Mercedes Actros. Adica asta de mai jos:

kit schimbator mercedes

Cum stiam de un site care se ocupa de vanzarea de piese auto pentru camioane online, am intrat repede pe site, am cautat ce am avut nevoie si am dat comanda ca sa ajunga rapid kitul la nea Grigore care astepta saracu blocat in Arad. A
Acum ce sa vezi? Cand sa il sun pe nea Grigogre sa ii zic sa astepte curierul cu piesa pentru a doua zi, asta nu raspundea la telefon. Sun iar, nea Grigore nimic. Bai frate unde s-a dus nea Grigore, il sun pe nea Costel ii zic povestea cu nea Grigore si ce minunatie aflu. Nea Grigore era deja plecat spre ungaria cu tot cu tir, venise curierul, ii lasase piesa si spre norocul lui ii ramasese camionul blocat fix la 10 metri de un service pentru camioane ca in zona aia sunt la greu ca stiu oamenii ca trec tiristi zi de zi. Asa ca nea Grigore a nostru s-a pus pe condus, cand mi-a raspuns ulterior la telefon mi-a zis ca se grabea sa faca repede cursa dus intors ca in doua zile avea nunta la baiatul cel mic si nu voia sa scape evenimentul, nu de alta dar la nunta baiatului mai mare nu ajunsese ca atunci era si el si nea Costel pe comunitate cu camioanele, faceau amandoi cu schimbul pe un camion si nu prea aveau timp sa ajunga acasa decat din ani in paste.

Ma gandesc serios daca sunt in stare sa fac si eu asemenea sacrificiu, vom vedea, pana una alta parca mi-as lua un cap tractor Mercedes sa ma dau mare cu el in parcarea din fata blocului. Glumesc, evident.

Apropo oameni buni daca vreti piese de camioane pe care sa le comandati online intrati cu incredere pe camioane-autoexpress.ro. Nea Costel, nea Grigore si eu va recomandam cu drag.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.