De unde cumpar ceai si cafea

cafe illy boabe

Nu stiu daca v-am zis si in cazul in care nu v-am zis, nu pot trai fara ceai si cafea, mai ales cafea. Daca nu fumez vreo 5 tigari si nu beau o ceasca de cafea buna la primele ore ale diminetii nu functionez normal.

Ceaiul si cafeaua o cumpar online si mult mai des odata cu pandemia, nu suport cozile din magazine si modul in care la o coada intr-un magazin stau oamenii lipiti in loc sa pastreze distantarea sociala.

Plus ca de acasa este mult mai comod sa iti comanzi ce ai nevoie, livrarea se face la usa si asta e. Faza-i ca sunt foarte pretentios cand vine vorba de comenzi online, cu cat un site este mai greu de navigat sau urat pe mobil poate sa aiba cele mai ieftine preturi din lume, inchid fereastra instant. Daca sunteti pretentiosi ca mine cand vine vorba de uzabilitatea unui site atunci dati-mi voie sa va povestesc cum sta treaba cu ceaiul si cafeaua comandate online.

Imi iau cele necesare pe langa cel mai bun ceai si cea mai buna cafea de pe un site cu cel mai tare nume gutuie.ro, nu stiu de ce dar mi se pare misto rau numele siteului. Cred ca imi petrec cateva ore pe zi pe Gutuie cautand printre cele peste 7000 de produse ale lor. Pe Gutuie gasesti de toate de la hartie igienica pana la rechizite scolare, sisteme audio, ce sa mai ca la mall numai ca stai acasa si nu trebuie sa ajungi pana la mall prin aglomeratie, nervi si stres.

Cafea prefer sa cumpar cafea Illy boabe ambalata in cutie metalica, boabe pentru ca am un expresor Philips de care sunt foarte multumit.

Ce-mi place pe gutuie.ro este ca siteul este orientat catre proprietarii de afaceri, oferind solutii complete pentru birou, cum ar fi ceaiurile si cafeaua pe care si eu achiztionez de la ei. Despre site nici nu am cuvinte de lauda, structurat foarte bine, usor de cautat si gasit produsele de care ai nevoie, livrare prompta si un serviciu clienti ireprosabil.

Intr-un fel pandemia a adus si lucruri bune, iti poti comanda acasa tot ce ai nevoie fara a mai intra in contact direct cu vanzatorul de la casa, cu cine stie ce client ametit sau fara bun simt. Din confortul casei tale poti intra pe siteuri ca gutuie.ro, iti alegi rapid produsele de care ai nevoie si gata. Astepti sa-ti bata curierul la usa.

Pe site mi-a atras atentia si un purificator de aer si o solutie dezinfectanta pentru aerul conditionat. Deja le am salvate pentru urmatoarea comanda cand o sa mai comand o tura de cafea si ceai.

Daca intrati pe site nu uitati sa dati o tura in sectiunea de reduceri, va spun sigur ca nu veti regreta.

Revenind la cafeaua cea de toate zilele, am spus ca imi place Illy insa as dori sa mai schimb putin gustul cafelei de dimineata, daca aveti vreo recomandare de cafea ce se gaseste si pe gutuie.ro nu ezitati sa-mi lasati un comentariu la articolul asta. Nu de alta dar nu tin neaparat sa beau doar un singur sortiment de cafea, valabil si pentru ceaiuri. Dintre ceaiurile pe care le-am comandat se numara:

Ceai PICKWICK HERBAL GOODNESS – Zen – un gust deosebit de bun, Ceai PICKWICK GREEN – verde cu ghimbir & lamaita – asta in cazul in care va place ghimbirul, Ceai PICKWICK ROOIBOS HARMONY – miere – fara cofeina, va zic din start ca o sa va indragostiti de gustul acestui ceai minunat si nu in ultimul rand, Ceai PICKWICK DELICIOUS SPICES – infuzie – Minty Morocco, gustul ala oriental de ceai care nu poti sa nu il incerci.

Astea fiind zise, voi ce produse ati gasit pe gutuie.ro?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.