Cum aflu detalii despre firma mea sau alte firme

om de afaceri

Daca ai o firma sau vrei sa iti infiintezi o firma sfatul meu este sa te documentezi si dupa ce iti infiintezi o firma sa continui sa te documentezi in continuare. Din pacate prin tarisoara noastra draga informatiile despre firme si administrarea unei firme lipsesc cu desavarsire. Nu mai vorbesc despre un plan de afaceri foarte bine pus la punct, in fine nu vreau sa eu sa reinventez roata acum, stiti mai bine decat maine pe ce drum doriti sa porniti inainte sa va deschideti o firma.

Vreau totusi sa impart din experienta mea ca si administrator de firma de vreo trei ani si ceva, inainte de toate asigurati-va ca aveti un contabil foarte capabil. Un contabil bun va scapa automat de foarte multa bataie de cap chiar si de amezi usturatoare ori birocratie inutila. Nu de alta dar stiti cum stau lucrurile in Romania referitor la birocratie.

Va recomand un cont pe un site ca risco.ro pentru rapoarte de bonitate, analize financiare, rapoarte firm samd. Contul pe site se face foarte usor, va puteti crea un cont chiar si cu Facebook.

Ce mi-a placut la siteul asta cel mai mult este faptul ca este foarte, foarte bine structurat si usor de folosit, un alt avantaj este acela ca poti publica comunicate de presa legate de firma ta total gratuite. Cat de tare-i faza asta?

Si nu doar asta, de exemplu daca cauti o firma anume poti vedea absolut toate detaliile despre firma respectiva. Lucru care ajuta de exemplu pentru a vedea cum se descurca concurenta sau vezi cele mai accesate firme, rezultatele lor financiare, evolutia anuala, comentariile si review-urile utilizatorilor.

Revenind la pagina unei firme, link pe care vi l-am lasat mai sus putin, puteti afla despre o firma ce datorii are, numarul de actionari, poti seta alerte pentru firma respectiva si primesti pe mail informatiile, cota de piata in cazul in care vrei sa cumperi o firma la gata pe risco.ro poti afla toate detaliile inaine de achizitia unei firme.

Ce-mi mai place la siteul asta inafara de design si modul usor si intiuitiv de utilizare este faptul ca odata ce mi-am facut cont pe site si am cautat o firma am avut acces direct la detaliile firmei respective fara ferestre si reclame intruzive aiurea. Alt avantaj este ca poti discuta la telefon cu un reprezentant al siteului care te poate ajuta pas cu pas in cazul in care intampini probleme cu modul de folosire al siteului plus alte probleme.

Sa nu uit de serviciile gratuite oferite pe risco.ro:

Contacte Firme – 2.479.000 telefoane plus adrese de email si persoane.
Date Financiare – 737.000 si firme si rezultate financiare pe 10 ani, ratii si grafice intuitive – aici fac o paranteza pentru a marca aceasta optiune gratuita ca un foarte mare avantaj.
Liste de Firme nelimitat, salvezi oricate liste dupa o multitudine de criterii.
Status ANAF nelimitat, verifici de cate ori vrei, pentru oricati clienti.

Personal va recomand sa va faceti un cont pe site si ulterior sa luati legatura cu un reprezentant, ii gasiti datele de contact in partea din dreapta jos pentru a discuta in detaliu ofertele despre restul beneficiilor, credeti-ma ca nu veti regreta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.