Cum asigurati temperaturi confortabile in casa sau la birou

Temperaturile optime ne fac eficienti din toate punctele de vedere, dar ne mentin si sanatatea. Cand este foarte cald acasa sau afara avem senzatia de sufocare, transpiram, ne doare capul si se instaleaza o stare generala foarte rea, manifestata si prin greturi si varsaturi. Nu exista persoana care sa nu fi facut insolatie si sa stie simptomele respective.

Intr-un dormitor supraincalzit nu poti sa te odihnesti dupa munca grea prestata in timpul zilei.

Dar nici cand lucrezi intr-o incapere pe jumatate inghetata lucrurile nu stau mai bine. Iti ingheata rapid mainile si picioarele, aerul rece patrunde in plamani si in oase si parca ingheata si creierul. Raceala te chinuieste zile intregi si se impune sa stai la pat pana trece.

Cu aparate de aer conditionat   performante asiguri temperaturi ideale in orice anotimp in casa sau la birou.

Nu trebuie sa te deplasezi de la domiciliu pe gerul acesta, ci tot ce ai de facut este sa pui in cosul virtual un aparat de aer conditionat split Daikin Sensira Bluevolution Inverter 7000 BTU, sa finalizezi comanda si sa soliciti si montajul.

De ce acest aparat si nu altul? Fiindca are dublu rol: de racire si de incalzire si cumparatorul rezolva doua probleme majore legate de climatizare.

In plus, aparatul prezentat mai sus nu este deloc scump si are un consum redus de energie electrica, fapt care il face de neratat.

Toate aparatele din magazin sunt de calitate premium si au cel putin 2 ani de garantie, iar livrarea acestora se face la domiciliu cumparatorului.

In magazin se gasesc diferite tipuri de aparate de aer conditionat, iar daca nu stii pe care sa il alegi, poti discuta cu un specialist care este pregatit mereu sa te consilieze.

Poti cere informati despre producator si despre performantele fiecarui produs, iar la alegerea aparatelor de aer conditionat sa ai in vedere:

-consumul redus de energie electrica

-nivelul redus de zgomot, fiindca orice bazait este deranjant, cand trebuie sa te concentrezi

-pretul accesibil

-termen mare de garantie

-aspect elegant, indiferent unde este montat sau plasat.

Omul atinge performanta cand se bucura de un grad optim de confort la domiciliu sau la locul de munca, iar aparatul de aer conditionat prezentat mai sus reprezinta investitia ideala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.