Pe BeKid.ro am găsit cele mai multe cărucioare pentru copii

Venirea pe lume a primului copil este cel mai important moment din viața oricărui părinte. Încă de la primul moment în care testul de sarcină ne arată cele două liniuțe viața noastră se schimbă. Totul devine mai clar și știm că începând cu acel moment nu mai suntem singure, avem în noi încă un suflet. Acest mic copilaș nu are nici o vină și de aceea trebuie să îl protejăm.

După ce lunile trec și doctorul ne confirmă că totul este în regulă putem începe să cumpărăm cele necesare celui mic. Noi am început cu pătuțul, iar acum a trebuit să căutăm un căruț pentru cel mic. Căruciorul este foarte important pentru orice familie deoarece cu ajutorul lui poți merge cu cel mic chiar și la cumpărături. În plus este de un real ajutor și atunci când vrem să mergem în parc. Desigur toate acestea după ce va trece pandemia asta.

Eu am găsit mai multe modele de carucioare pentru copii pe BeKid.ro. Acest site m-a cucerit deoarece ne oferă mii de modele și prețuri foarte accesibile. Toate acestea sunt doar la câteva click-uri distanță. Asta înseamnă că putem comanda chiar și acum pe timp de pandemie. Vă las mai jos câteva din modelele care mie mi-au plăcut.

CARUCIOR MIMA XARI ROYAL BLUE

Am ales acest cărucior deoarece se poate transforma așa de ușor din cărucior în landou. Este un cărucior foarte compact care poate fi folosit cu ușurință de părinți. Mie mereu mi-au plăcut lucrurile utile și de aceea chiar și la cărucioare încerc să aplic această metodă.

În plus trebuie să vă mărturisesc că îmi place enorm de mult culoarea acestui cărucior. Este superbă și arată foarte elegant. Materialul este unul foarte asemănător cu piele, fiind unul folosit la foarte multe mașini de lux. Potrivit ultimului ecograf copilașul meu va fi un frumos băiețel, deci acest cărucior i s-ar potrivi de minune. Dacă urmează să aveți fetiță nu vă faceți griji există alte modele la fel de frumoase pe BeKid.ro. Tot ce aveți de făcut este să le descoperiți.

De ce este important acest căruț? Pentru că se poate transforma după dorința părinților. Dacă vă doriți ca cel mic să vadă drumul atunci aveți posibilitatea de a îl lăsa îndreptat spre drum. În schimb dacă vreți să stați cu ochii pe el tot ce aveți de făcut este să schimbați poziția.

MIKADO TWIN T-04 3 IN 1

Un alt model la care mă-am uitat recent este cel de mai sus. L-am ales pentru că este un model gândit pentru familiile cu gemeni. Chiar dacă la ecograf se vede un singur copil uneori putem avea parte de surprize și defapt să fie gemeni.

Pentru astfel de momente cel mai potrivit ar fi să avem mereu un plan de rezervă. Sincer eu mi-aș dori foarte mult gemeni, dar acum nu știu cum îmi va fi soarta. Modelul de mai sus este foarte confortabil și ușor de cărat.

Așa cum puteți vedea și din poza de mai sus căruciorul se poate transforma cu o foarte mare ușurință. El este perfect pentru orice moment al zilei și în plus le oferă copiilor suficient spațiu. Este ca și când ar fi două cărucioare, doar că sunt lipite între ele.

De asemenea o parte foarte bună la acest model este că se poate transforma în scaun auto. Asta înseamnă că ne vom putea căra copii liniștiți în mașină, fără a exista pericole. În plus trebuie să recunosc că mi-a plăcut foarte mult și culoarea, este una care se potrivește atât la fetițe cât și la băieței. Acest lucru este foarte important deoarece gemenii pot avea sexe diferite.

Voi cum v-ați ales căruciorul pentru copii? Pe bază de ce caracteristici?

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.