În numele iubirii…

Oare de câte suntem capabili în numele iubirii?

În zilele acestea văd tot mai multe persoane care spun „te iubesc” la fel de simplu cum respiră.

Cu toate acestea lucrurile sunt mai complicate. Problemele inimii sunt mult mai grave.

Iubirea apare în timp, după ce ai ocazia de a cunoaște persoana. Prima noastră impresie este cea de atracție. Mai apoi o dată cu trecerea timpului apare și sentimentul de iubire.

La unele persoane apare după câte luni, la unele în ani. Totuși dacă există iubire se trece peste orice piedică.

Pentru a avea parte de iubire trebuie însă să facem și niște compromisuri. Nimeni nu este perfect, așa cum noi avem defecte, la fel va avea și cel de lângă noi. Ce trebuie să facem însă este să vedem cât de grave sunt acele defecte.

Dacă de exemplu persoana este violetă sau este dependentă de un anumit viciu atunci putem avea o problemă. Trebuie să învățăm să renunțăm la persoana care ne face doar rău și nu ne aduce avantaje. Aceste lucruri trebuie să le facem în numele iubirii față de noi înșine.

În schimb dacă am găsit persoana potrivită pentru noi va trebui să îi fim alături la bine și la rău. Mereu vor exista tentații, cineva mai frumos, cineva cu mai mulți bani, cineva mai dulce, dar dacă iubim aceste tentații nu ne vor afecta. Loialitatea este unul din cele mai importante elemenete care trebuie să fie prezente într-o relație.

Nu uitați că ceea ce nouă nu ne place celorlalți nu trebuie să le facem. Altfel, mai apoi, într-o zi aceste lucrurile se vor întoarce împotriva noastră și probabil va fi prea târziu să mai facem ceva. Nu uitați că lucrurile materiale nu sunt permanente și de aceea nu de ele trebuie să ținem cont.

Voi ce ați face în numele iubirii?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.