Ce putem face în carantină (1)

Pentru că m-am plictisit deja stând acasă m-am gândit să vă povestesc câteva idei pe care eu le-am pus în practică în această perioadă. Deoarece sunt foarte multe idei voi împărți acest articol în mai multe părți și vi le voi povesti pe toate pe rând. Unele dintre activități pot fi făcute și alături de cei mici deci dacă v-ați plictisit toți vă invit să aflați câteva mici idei numai bune de a fi puse în practică.

Grădinărit

Chiar dacă stau la bloc în ultima perioadă am pus foarte multe răsaduri în sere special create pentru ele. Astfel acum am: roșii, dovlecei, castraveți și căpșuni. Toate au răsărit și cresc pe zi ce trec. În perioada aceasta mă gândesc să cumpăr niște jardaniere și pământ pentru a le putea planta.

Acest lucru este cel mai ușor de făcut mai ales că se găsește pământ pentru flori peste tot, în ultima perioadă fiind chiar la reducere. În plus este mai bine să avem direct la noi în casă legume proaspete. Știm deja că ele nu sunt stropite, ci din contră, sunt naturale.

Citesc multe cărți

De când cu carantină am reușit să revin la un obicei foarte îndrăgit. Mai exact în perioada aceasta am început să citesc cât mai multe cărți. În fiecare zi petrec ore întregi citind. Îmi este foarte ușor deoarece am găsit multe cărți online. Îmi este imposibil să mă plictisesc pentru că de fiecare dată mă așteaptă alte cărți.

În perioada asta eu m-am axat foarte mult pe cărți de dragoste, dar și pe cărți cu vampiri. Acestea sunt foarte captivante și au mereu un subiect diferit. Dacă și voi vă plictisiți vă recomand să căutați cărți pdf online. Cu doar câteva click-uri veți ajunge mai aproape de cărțile mult dorite.

Voi ce faceți în perioada asta?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.