Adu-ți toamna in cămin cu Favi.ro

Hello guys! Stiu ca am cam chiulit in ultimul timp de la redactarile zilnice asa ca ma gândeam sa va povestesc care a fost cauza lipsei mele. Ei bine, m-am angajat, iar oricat ar nega cineva ca un job full time nu ocupa chiar tot timpul unui muritor de rand, nu e chiar asa. Mai ales in cazul in care trebuie sa lucrezi cu oamenii, atât de complicați si diferiti si bineînțeles aflați in nevoie de ajutor. Astfel ca timpul rămas dupa job a fost folosit pentru odihna si relaxare (asta pentru a nu ajunge in stadiul unei caderi nervoase).


Bun, mai pe scurt lucrez într-un magazin de bricolaj si pot spune ca doua luni de activitate au fost indestul pentru a învăța cate ceva despre construcții, amenajari si decoruri interioare si alte lucruri legate de caminul nostru. Pe langa asta am cercetat putin si piata si am descoperit ca odata cu avansul tehnologic, dorințele oamenilor s-au schimbat si au devenit mult mai complexe. De exemplu, daca prin anii 2000 toti isi doreau floricele in bucătărie si in baie si un decor similar in case, acum fiecare isi doreste ca locuinta sa sa fie personalizata si sa ii definească. Bineînțeles ca acest lucru a dus astfel la marirea competiției, dar si la o gama mai variata de produse.


Acum, dupa ce am văzut perspectiva unui producător de astfel de produse, sa ne gandim si la client. Sa zicem ca va doriți sa va renovati apartamentul astfel încât sa simțiți ca toamna este vesnica, iar frunzele ar dansa pentru totdeauna in mica dumneavoastră camera de relaxare. Ei bine, cum ați putea găsi o multitudine de produse fara sa fiți nevoiți sa luati la rand toate magazinele de bricolaj?


Pai, avem bineînțeles marele si nemarginitul internet. Aici veți găsi site-ul Favi.ro, un site ce aduce laolaltă o gama variata de producători si de produse, perfect create pentru caminul dumneavoastră. Astfel, daca doriti o casa impodobita in ritmul dansului frunzelor de toamna, Favi este locul perfect pentru a studia piata precum si pentru a vedea cele mai in voga produse.


Ca si cunoscător al domeniului dar si din perspectiva unui client destul de pretentios, am decis sa va prezint si cateva produse pe care le-as prefera special pentru caminul meu. Astfel, produsul meu preferat este setul de mobilier panda. L-am ales pe acesta deoarece imi inspira caldura si liniște prin culoarea sa, dar si deoarece are un model modern, nu foarte plin si foarte util pentru persoanele ce isi doresc comoditate, dar si un camin care sa atinga standardele secolului in care traim.


De asemenea as adauga cateva obiecte de decor precum un fototapet cascade in pădure pentru a da puțină viața caminului meu dar si cateva flori decorative care sa îmbogățească jocul de culori al tapetului. Ar mai fi o multitudine de produse pe care le-as dori personal, insa va las pe dumneavoastră sa aruncați un ochi peste aceste minunate produse si mai apoi sa povestiți care ar fi produsul pe care l-ați dori in casele dumneavoastră. Pana la următorul articol va doresc o toamna minunata si camine inspirate din povesti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.