Cum sa vinzi bijuterii online pentru profit maxim

Deoarece moda este o industrie fluidă, va trebui să țineți clienții dvs. angajați prin actualizarea gamei de produse și adăugând constant modele noi la magazinul dvs. Rețineți că moda este o nișă în continuă evoluție, cu tendințe și modă noi.

Clienții dvs. vor fi mereu în căutarea unor piese noi pentru a le adăuga la garderobă. Pentru a vă asigura că aveți aceste articole noi în stoc, trebuie să știți despre tendințele chiar și înainte de cei mai devotați fashionistas!

Dar, de unde știi când se introduc noi tendințe? O modalitate este de a urmari blog-urile de bijuterii, bloggerii de bijuterii, rtistii,casele de moda, cum ar fi:

Gem Gossip – Acest blog a fost creat de Danielle Miele, un colecționar avid de bijuterii. Aceste bloguri sunt în principal despre diferitele tipuri de bijuterii pe care le găsește în călătoriile ei, dar își păstrează adepții în bucla cu ceea ce este la moda chiar acum.

Bijuteriile sub lupa- Creat de blogger-ul de bijuterii Cathleen McCarthy, care are foarte multe informatii despre aur si arta plastica. Ea a fost editor pentru câteva reviste de profil, așa că știi că este bine informată.

Pietre pretioase – Acest blog a fost creat de Cheryl Kremkow, care discută cele mai inovatoare bijuterii de pe piață. Ea scrie adesea articole de blog pe teme precum bijuterii celebritate, design de bijuterii și tendințe de bijuterii.

Dar, aici este un sfat pentru tine: Introduceți cuvântul cheie „tendințele de bijuterii” în Google Alerts pentru tendințe actualizate. Când faceți acest lucru, Google vă va ajuta prin trimiterea de e-mail atunci când apare un nou articol, inclusiv cuvântul dvs. cheie.

În cele din urmă, SaleHoo oferă, de asemenea, o modalitate de a găsi bijuterii noi prin utilizarea Market Research Lab. Aici veți găsi produse noi, incluzând cât de mult se vând un element și profiturile medii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.