3 haine de la Neer.ro pe care ar trebui să le cumperi

A venit și toamna, ceea ce înseamnă că acum este cel mai bun moment pentru a ne reînnoi garderoba. Tocmai de aceea m-am gândit să vă prezint site-ul celor de la www.neer.ro, dar și câteva produse care nu ar trebui să ne lipsească. Mie îmi place mereu să am garderoba plină, să am de unde alege haine înainte de a merge la servici sau facultate.

Bluzele

Bluzele nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Ele sunt cel mai bun prieten atunci când nu știi cu ce să te îmbraci. Nu ne trebuie decât o pereche de blugi și problema este rezolvată. Partea cea mai drăguță este că acum există atât de multe modele de bluze în cât parcă îți vine să le cumperi pe toate.

Atunci când alegem o Bluză Dama ar trebui să ne gândim mai întâi cu ce o putem asorta. În felul acesta dacă ne lipsesc ceva produse putem face tot acum rost de ele. De asemenea nu am risca să achiziționăm o bluză care să rămână în dulap pentru că nu avem la ce să o purtăm.

Paltoanele/Gecile

Nu știu dacă sunt singura, dar pur și simplu dimineața îmi este foarte, foarte frig. De multe ori îmi vine să rămân în pat până se întoarce căldura. Pentru a scăpa de aceste probleme am mereu în garderobă o geacă. Bine, trebuie să menționez că am cel puțin una. Îmi place să am geci care să meargă pentru perioada primăvară-toamnă, dar și geci de iarnă. În felul acesta pot scăpa de problema frigului.

Chiar dacă eu nu sunt adepta, trebuie să vă menționez că și paltoanele sunt bune. Mie nu îmi plac pentru că sunt lungi și mă incomodează. În schimb din punct de vedere al păstrării căldurii paltoanele câștigă cu siguranță. Partea cea mai drăguță este că în zilele noastre avem ocazia de a găsi și modele absolut geniale de paltoane.

Rochiile

Chiar dacă anotimpul rece se apropie tot mai rapid rochiile nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Acestea sunt perfecte pentru a fi luate la evenimente, dar și pentru a fi purtate zi de zi. Totul ține însă de tipul și de modelul rochiei alese. Sinceră să fiu mie iarna mi se pare că este mai perfect să apelez la o rochie cu o pereche de cizme lungi, decât la blugi.

Desigur toate acestea depind și de materialul din care este realizată respectiva Rochie Dama. Dacă ea este dintr-un material subțire atunci cel mai probabil aș păstra-o pentru vară. În schimb dacă este dintr-un material mai gros și mai călduros atunci aș lua-o pentru această perioadă a anului.

Acestea sunt doar câteva din hainele pe care eu le-aș adăuga în coș în această perioadă a anului. Desigur că site-ul neer.ro ne oferă multe alte produse, dar vă las să le descoperiți singuri. Până atunci aș vrea să vă menționez că la ei găsiți și haine pentru bărbați, dar și produse pentru casă. Prețurile sunt mult mai mici decât la alte magazine online și de aceea cred că ele merită toată atenția noastră.

Voi ce credeți despre aceste produse?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.