O vacanță de vis în Japonia

Mereu mi-am dorit să vizitez Japonia, să mă pierd pe străduțele cu cireși înfloriți. Mi se pare o țară atât de colorată, de plină de viață, pur și simplu este mult mai mult decât mi-aș dori. În plus o vizită în Țara Soarelui Răsare m-ar ajuta să descopăr și câteva din specialitățile locale. Am tot văzut pe la televizor că ei mănâncă foarte multe insecte. Chiar dacă la prima vedere mi-ar fi greu să le încerc tot îmi doresc să fac asta. Din ce am văzut în documentare gusturile nu sunt rele și chiar își merită banii.

Un alt aspect care mă atrage la Japonia este arhitectura specifică. Casele lor mi se par desprinse dintr-o continuă poveste de iubire. Parcă reușesc câteva momente să mă întorc în timp. Știu că poate părea ciudat, dar uitați-vă doar un pic la imaginea de mai sus și spuneți-mi sincer că nu v-ați dori să locuiți acolo până la sfârșitul vieții. Totul pare atât de liniștit și de frumos, parcă natura a semnat un pact cu oamenii și le oferă tot ce are ea mai frumos.

Să vă mai spun că Japonezii se numără printre cei mai mari iubitori de pisici? Există chiar și o insulă pe care singurele animale de companie acceptate sunt pisicile. Efectiv oamenii aceștia încearcă permanent să le satisfacă toate dorințele micilor feline. Tocmai de aceea să nu vă mirați dacă pe stradă veți întâlni mai multe exemplare de pisici, decât de căței.

Ce putem vizita cât timp suntem în Japonia?

Sincer eu inițial aș verifica centrele comerciale. Deja știu că prețurile pot fi cu mult mai mici decât la noi și sinceră să fiu nu aș rata ocazia de a face puțin shopping. În plus sunt sigură că aș găsi multe produse care încă nu sunt la noi pe piață. De ce spun asta? Pentru că urmăresc periodic reclamele din Japonia și la capitolul dulciuri și sucuri ei stau mai bine decât noi. Dacă dați o scurtă căutare pentru aceste produse atunci cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru.

Pe următorul loc ar fi grădinile și templele. Pur și simplu m-aș lăsa ghidată de instinct. Japonia mi se pare atât de fascinantă în cât nu cred că aș avea nevoie de un program pentru a mă distra. Din câte am putut citi mai peste tot se găsește un loc în care să îți dorești să rămâi toată viața. Ei bine eu astfel de locuri îmi doresc să vizitez.

Ce agenție aș alege pentru a vizita Japonia?

Pentru ca vacanța să fie unde reușită obligatoriu trebuie să apelăm la o agenție de vacanțe serioasă. Doar în felul acesta vom putea pleca fără griji de acasă. O astfel de agenție este și BJR Vacante. Pe mine m-au atras deoarece oferă posibilitatea de a merge în vacanță aproape oriunde pe glob. În plus am observat că au prețuri foarte bune. În felul acesta vei putea organiza în sfârșit vacanța la care visezi de ani de zile.

BJR Vacante are peste 20 de ani de vechime, îți pune la dispoziție oferte de la sute de operatori. În felul acesta sunt sigură că vei găsi mereu o soluție pentru problemele tale. Ceea ce m-a mai atras la această agenție este că mereu încearcă să fie la curent cu cele mai noi oferte, oferind calitate la prețuri foarte bune. Chiar dacă vă doriți doar să găsiți o firmă care să vă asigure transportul până în Japonia, la ei veți găsi o soluție. Desigur puteți să optați pentru unul din pachetele lor de vacanță, dacă vreți doar să vă distrați.

Pe BJR Vacante îi găsiți la:

B-dul Revolutiei 66B 310025, Arad, Romania

CUI: RO16576566

contact@bjr-vacante.ro

Tel: 0257-284.010

Ați mers cu ei până acum?

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.