3 motive pentru a alege patuturi pliabile

Primul copil reprezintă mereu o provocare. Fie că îți dorești să devi mămică încă de acum mulți ani, tot te vei simți speriată. Acest lucru este normal. În scurt timp va trebui să ai grijă de un mic suflet. Mereu va trebui să îi fi alături, vor fi seri în care vei adormi plângând pentru că pe el l-a durut o măsea. Dar astfel de lucruri vor trece rapid atunci când el va zâmbi și îți va spune pentru prima oară „mama”.

Aparițai unui copil înseamnă și o mică redecorare. Fie că vei alege să ai o cameră separată pentru cel mic sau te gândești deja că va sta cu voi în cameră tot va trebui să îi luați pătuț. Recomandarea mea este să începeți mai întâi cu un pătuț pliabil și mai apoi să îi cumpărați pătuțul lui. Aici am văzut o varietate mare de patuturi pliabile și prețuri accesibile. Haideți însă să vedem de ce e bine să apelăm la astfel de pătuțuri.

1. Poți face rapid loc în cameră

Pătuțul normal este foarte greu de mutat. În schimb un pat pliabil este ușor de așezat în alt loc. Acest aspect poate părea acum neimportant, dar când veți avea copii vă veți da seama că fiecare spațiu liber este o adevărată eliberare. De exemplu dacă vreți să renovați camera celui mic este mai ușor să scoateți un pat plaibil decât unul normal. În plus există multe pătuțuri pliabile care au și rotițe care ajută la mutarea mai rapidă a lui.

2. Este mult mai sigur

Toate pătuțurile au margini create din materiale care nu îl rănesc pe cel mic. Tocmai de aceea nu trebuie să vă fie frică de accidente. Știu că există și paturi mari cu protecții pe margini, dar ele sunt de cele mai multe ori din lemn, care îl poate răni pe cel mic.

3. Sunt foarte bune atunci când vrei să îl adormi pe cel mic

Îmi aduc și acum aminte cum bunica se chinuia să ne adoarmă pe mine și pe sora mea legănându-ne pe picioare. Acest lucru era foarte obositor pentru ea și în plus după ce noi adormeam era foarte greu să plece fără să ne trezească. Acum lucrul acesta este mai ușor mai ales dacă achiziționăm un pătuț pliabil cu roți. Tot ce avem de făcut este să îl punem pe cel mic în el și apoi pur și simplu împingem în spate și în față până adoarme. După ce ne-am oprit copilul nostru nu va mai fi deranjat de nimic, iar șansele ca el să se trezească sunt foarte mici.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care eu aș apela la un pătuț pliabil. Sunt sigură că mai există multe altele, dar vă las pe voi să le descoperiți. În schimb ce vreau să vă mai spun este că acum puteți achiziționa aceste produse de la nichiduta.ro, v-am lăsat mai sus și un link pentru a vedea toate modelele disponibile. Site-ul are o experiență foarte mare în domeniu, an de an aducând zâmbete pe fețele părinților. Tot de la ei puteți achiziționa și alte produse necesare pentru camera copilului.

Voi cum vă pregătiți pentru sosirea unui copil?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.