Structura cheltuielilor la barbati vs femei

Pentru a afla pe ce cheltuiesc bani bărbații și femeile, am examinat datele privind cheltuielile dintr-o gamă largă de categorii. Am comparat cheltuielile celor de sex masculin și feminin cu obiecte esențiale precum locuința și mâncarea și divertismentul.

Multe asemănări în cheltuieli – Se dovedește că bărbații și femeile tind să cheltuiască o sumă similară de bani pe articole similare. În categorii precum locuința și mâncarea, bărbații și femeile au cheltuit aproape o parte identică din bugetele lor.

Costurile pentru locuințe constituie peste 36% din bugetele ambelor grupuri.

Millennials ar trebui să economisească mai mult – Majoritatea bugetelor recomandă economisirea a aproximativ 20% din venitul tău. Atât bărbații, cât și femeile, reușesc doar să economisească aproximativ 10%. Probabil există spațiu în bugetele ambelor grupuri pentru a aduce îmbunătățiri.

Femeile cheltuiesc cu incaltamintea de firma, iar bărbații cheltuiesc pentru a iesi in oras – în timp ce ambele grupuri au bugete similare în ansamblu, există diferențe in detaliu. Bărbații par să aibă o mare preferință pentru a mânca in oras. Ei cheltuiesc o suma consistenta de lei pe an mâncând departe de casă. Între timp, în categoria de îmbrăcăminte și servicii, femeile cheltuiesc aproape dublu in comparatie cu bărbații .

În general barbatii si femeile cheltuiesc aproximativ aceeași sumă de bani pentru locuințe. În medie, femeile individuale cheltuiesc aproximativ 36% din bugetul lor total pentru locuințe. Marea majoritate a acestui buget pentru locuințe, în jur de 70% pentru ambele, este cheltuită pentru confort. Restul este împărțit între utilități, mobilier pentru casă, obiecte de menaj și operațiuni gospodărești.

Datele au coroborat și cercetările anterioare care au arătat ca femeile sunt mai puțin susceptibile de a fi proprietari de locuințe decât alte generații. În acest set de date, aproximativ 81% dintre bărbați și 78% dintre femei erau chiriași, potrivit unui studiu efectuat in Statele Unite ale Americii.

Conform datelor noastre, bărbații și femeile cheltuiesc majoritatea bugetelor alimentare pentru a mânca in oras in tarile occidentale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.