Cum mi-am redecorat casa, cu Folina

De mult timp aveam in minte cateva schimbari majore in confortul casei mele. Acest loc mic a simtit de multi ani nevoia unei noi amenjari care sa echilibreze nu doar aglomeratia din casa, ci care sa ma ajute sa fiu mai organizata si sa ma simt mai confortabil. O mare de cutii si obiecte nesemnificative, mobilier in degradare, pereti decojiti si/sau plini cu mucegai, nu fac deloc parte din visul unei gospodine iscusite care se mandreste cu casa ei. Asa ca mi-am facut curaj si, cu ceva economii puse deoparte, mi-am zis ca este timpul perfect sa dau startul unor decoratiuni/idei de renovare.

Primii pasi pe care i-am facut au fost sa lucrez, in linii mari, acolo unde locurile indicau o problema cu adevarat. Astfel am hotarat ca usile ar trebui schimbate, peretii varuiti si mobila la fel, insa pe alocuri. Procesul a durat ceva timp, insa rezultatul final parea sa capete contur. Apoi am inceput sa lucrez si la restul peretilor, mai ales pe zonele unde umiditatea era ridicata iar mucegaiul parea sa fie in floare. Am curatat zona bine, am lasat sa se usuce si ulterior am aplicat o vopsea trei in unu, cu efect de protejare impotriva reaparitiei mucegaiului. Astfel, peretii i-am imbracat intr-o nuanta de alb imaculat care mi-a permis sa jonglez la partea de decoratiuni.

Cat despre decoratiuni, am apelat la Folina. Am gasit aici o sumedenie de accesorii accesibile prin intermediul carora am putut sa-mi redecorez casa dupa bunul plac. Am optat pentru fel de folii autocolante care imi ofera mai multa intimitate si confort sporit, cat si pentru oglinzi decorative pe care le-am amplasat in baie si pe peretii din living. N-am omis si autocolantul pentru mobila care m-a ajutat sa maschez micile imperfectiuni la corpurile care inca aratau bine.

Acceseaza Folina sa vezi si tu cata inspiratie poti obtine!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.