Pizza de Capitala pentru livrari rapide

Eram in vizita la varul meu din Bucuresti, cu ocazia aniversarii lui, si parintii sai tocmai ce plecasera pentru seminar important in Grecia. Am fost lasati sa ne descurcam singuri. Bineinteles, parintii lui au avut grija sa ne lase destui bani, incat sa ne permitem chiar si o mini petrecere. Nefiind genul de baieti petrecareti, ne-am instalat in fata calculatorului pentru a ne juca toata noaptea. La un moment dat ni s-a facut foarte foame, iar ce era in frigider nu ne facea cu ochiul. Nu am venit atata drum pana la Bucuresti ca sa mananc zacusca rece din frigider. I-am propus sa apelam la livrari pizza ca sa scapam repede de aceasta dilema. Varul meu a fost incantat de ideea si mi-a zis ca stie unde se face cea mai buna pizza Bucuresti.

L-am lasat pe el sa faca comanda si sa imi aleaga un sortiment care sa imi palca si mie. Mi-a zis ca Presto Pizza este locul de unde comanda el mereu pizza non stop si sunt de incredere. Ingredientele sunt mereu proaspete, aluatul in pizza este pufos, iar livrarile ajung foarte repede acasa.

Intr-un final, ne-am comandat fiecare cate o pizza barbeque cu pui, care continea ardei gras, ceapa, ciuperci, piept pui, sos barbeque si mozzarella. Am asteptat aproape 30 de minute si am auzit interfonul de la bloc. Acesta era baiatul cu livrarile.

Varul meu s-a dus sa achite nota de plata si sa aduca mancarea. Nici nu stiam cum sa deschid mai repede cutia ca sa ajung la pizza. Am devorat pizza in mai putin de 10 minute, deoarece mi-era foarte foame, insa m-am simtit de-a dreptul plin. Asa pizza buna nu mai mancasem niciodata. Presto Pizza a devenit si locul meu preferat de unde sa mananc pizza din seara aceea.

Chiar daca nu locuiesc in Bucuresti, de fiecare data cand imi vizitez varul facem comanda la Presto Pizza, deoarece am devenit dependent de gustul divin ale preparatelor de la acest local.

Recomand cu incredere celor pofitciosi sa incerce Presto Pizza, deoarece ofera cele mai bune retete de pizza cu topping-uri bogate si aluat pufos.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.