Casa de amanet Bucuresti care nu te trece niciodata pe lista neagra a rau-platnicilor

V-ati intrebat vreodata de ce in ultima perioada, oamenii prefera sa se duca la amanet Bucuresti decat sa imprumute de la banci? Astazi am trecut prin centrul Bucurestiului si cozile de la casele de amanet m-au facut sa imi dau seama ca vin sarbatorile, iar oamenii au nevoie de lichiditati.

Exista nenumarate motive sa te opresti mai repede la amanet Crangasi i, decat la bancile din zona. Cele mai importante dintre ele sunt urmatoarele:

– amanetul anuleaza timpul de asteptare. Sa zicem ca te-ai trezit in ultimul moment sau ca ai ramas fara bani cu 3 zile inainte de Paste. Ducand ceva de valoare la amanet, vei obtine imprumutul de care ai nevoie, astfel incat sa iti primesti regeste oaspetii de sarbatori.

-birocratia se reduce considerabil, fiindca nu trebuie sa vii cu adeverinta de la serviciu, tocmai cand se intra in vacanta peste tot.

-la amanet Unirii poti duce ce obiecte de valoare doresti: un ceas de lux, un laptop, tableta sau telefonul, bijuterii care arata foarte bine sau fragmente din bijuterii deteriorate.

-nu ai nevoie de giranti si nu ti se cer garantii materiale ca la banci. Iti sta inima in loc, cand esti pus sa semnezi ca girezi un imprumut cu casa!

-nu esti trecut pe lista rau-platnicilor, in cazul in care nu poti rascumpara obiectele, ci pur si simplu le lasi acolo, iar ei le vand si recupereaza imprumutul.

-timpul clientului este respectat atat de mult, incat evaluarea si programarea pentru ridicarea banilor de la ghiseu se fac online, clientul prezentandu-se la cel mai apropiat sediu al casei de amanet sa isi ridice banii.

Imi place sa inlatur prin experienta personala orice prejudecata. La fel am procedat si cu amanetul. Avand experinta bancilor, care modifica de multe ori regulile in timpul jocului, m-am dus si la casa de amanet sa obtin un imprumut in schimbul bijuteriilor si experienta a fost de nota 10.

Au fost cat se poate de onesti si de discreti. Am fost multumita de pretul pe care mi l-au oferit, de promptitudinea cu care mi-au rezolvat cererea si de comisionul zilnic extrem de mic.

Nimeni dintre cunoscutii mei sau partenerii de afaceri nu stiu de unde obtin eu bani, atunci cand sunt in criza financiara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.