Ce ustensile nu trebuie sa-ti lipseasca din kit-ul de epilare

De nelipsit din viata femeilor, dar in ultima vreme nici din trusa de igiena a barbatilor, epilarea este modalitatea prin care orice persoana, indiferent de sex, se poate afirma si poate capata diferite forme si viziuni in ochii celorlalti. Epilarea nu este doar despre indepartarea parului nedorit din zonele cu pricina, ci este si despre a spori in crederea in fortele noastre proprii dincolo de micile defecte cu care ne inzestreaza natura.

Orice persoana ar trebui sa aiba un kit propriu pentru epilare, mai ales atunci cand inca nu suntem convinsi/convinse ca actuala metoda este cea mai eficicace cu putinta, pentru noi, la nivel individual. Totodata, la acest kit de epilare pot apela si persoanele incepatoare care sunt la inceput si nu stiu ce alegeri sa faca.

In esenta, vorbim despre kit-ul general valabil cu fel si fel de accesorii si ustensile. Unele lucru pot functiona perfect pentru tine, altele nu, asa ca mi-am dorit sa tin cont de uncitatea fiecaruia si in ceea ce priveste acest aspect si sa-ti sugerezi mai mult o serie de produse pe care sa le incerci, pana vei gasi cea mai potrivita solutie pentru tine.

Ce ustensile nu trebuie sa-ti lipseasca din kit-ul de epilare

Asadar, dupa cum mentionam anterior, hai sa-ti prezint lucrurile necesare din kit-ul universal de epilare.

In primul rand, odata cu stabilirea ustensilelor care se potrivesc kit-ului tau, vei afla si metoda de epilare care ti se potriveste cel mai bine. Din nicio trusa nu trebuie sa lipseasca acesti dezinfectanti instrumentar.

In cazul epilarii traditionale exista mai multe modalitati de epilare: cu ajutorul lamei de ras, procedeu invaziv si de cele mai multe ori fara incidente sau epilarea cu ceara. In cazul epilarii cu ajutorul lamei de ras se recomanda utilizarea anticipata a unui gel sau a unei spume intens hidratante, pentru a preveni eventualele taieturi. In cazul celorlalte metode clasice de epilare, poti apela la ceara, unde vei avea nevoie de un vas de incalzire, manusi si o ustensila de intins ceara topita. De asemenea poti apela la benzi cu ceara, la crema depilatoare, la granule de ceara sau parafina tratament.

O alta metoda de epilare poate fi realizata cu ajutorul aparatului depilator, putand fi o modalitate mai facila si la fel de economica insa, in functie de tipul aparatului, poate fi mai mult sau mai putin placuta si utila. Sunt aparate care smulg firele de par superficial si care le taie.

Pentru toate acestea iti recomand sa folosesti si un ulei dupa epilat care va hidrata pielea, lasand-o catifelata, acest ulei avand totodata si un efect calmant asupra pielii sensibile.

Minim o data in viata ar trebui sa incerci una din aceste tehnici precum si epilarea la salon, pentru a descoperi care dintre ele ti se potriveste cel mai bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.