La rafturi metalice, cumparatorul stabileste pretul

E cumplit cand iti doresti ceva de calitate si fiindca nu ai toti banii, ti se ofera un produs de calitate inferioara! Stii ca in pantofii sport de o anumita marca picioarele stau in voie si oricat de mult ar merge cu ei, nu obosesc, dar incaltamintea aceea nu este accesibila ca pret!

Nu la fel procedeaza Storeexpert.ro, cand vine vorba de pret rafturi metalice!

Nimeni nu este exclus de pe lista potentialilor cumparatori, nici oamenii care nu au bani. Ce bine ar fi daca toti furnizorii s-ar gandi in acest mod la cumparatorii lor!

Antreprenorii, persoanele particulare vor rafturi metalice de la Storeexpert.ro fiindca stiu ca:

-proiectarea si consultant in vederea alegerii lor sunt gratuite. Ambele servicii sunt foarte importante pentru incadrarea perfecta a sistemului de rafturi dorit in spatiu si pentru alegearea sistemului care se potriveste activitatii. Nu merg rafturile pentru magazine in depozite in care se manipuleaza portpaleti, nici rafturi drive-in intr-un spatiu mic, in care abia au loc 3-4 oameni.

-clientul are posibilitatea alegerii unor produse de calitate premium, chiar daca are bani mai putini si nu trebuie sa se rusineze, daca nu are bani deloc. Se gaseste o solutie financiara pentru fiecare. Cine nu are bani de rafturi noi, poate cumpara sau inchiria rafturi metalice reconditionate sau second-hand cu mult mai putini bani. Si oamenii de afaceri care au nevoie de rafturi metalice astazi, dar pot plati peste 6 luni pot comanda sisteme de depozitare in leasing. Acest sistem de plata este atat de permisiv, incat se potriveste si celor care se afla in imposibilitatea de a face plati pentru o perioada indelungata de timp.

-durata de viata a acestor rafturi este foarte mare, intretinerea nu este deloc costisitoare si dificila, iar furnizorul ofera si mentenanta si reconditionare, daca este nevoie.

-in cazul in care persoana care a investit  nu mai are nevoie de rafturi metalice, le poate inapoia si obtine o parte din bani inapoi.

-daca rafturile metalice se murdaresc, pot fi spalate cu apa si detergent ca produsele sa fie asezate pe rafturi perfect curate.

Esti manager la o societate in continua dezvoltare si ai nevoie de spatii noi de depozitare? Oricare ar fi situatia financiara, Storeexpert.ro este raspunsul exact la cea mai buna rezolvare a problemei.

In afara faptului ca in stoc exista o varietate de rafturi metalice potrivite fiecarui domeniu, preturile se pot negocia si ele.

Rafturile metalice de care este nevoie sunt trimise la adresa indicata cu masinile magazinului, iar echipa de la Storeexpert.ro se poate ocupa de tot, incepand de la proiectare, masurare, furnizare si terminand cu montarea responsabila.

Acest magazin al depozitelor durabile este interesat sa isi sustina cumparatorii si dupa incheierea tranzactiei, tocmai de aceea la cerere se ocupa si de mentenanta, reparatii si reconditionari.

Plaseaza acum comanda pentru cele mai potrivite rafturi metalice si vei fi sigur ca produsele tale fragile vor sta in siguranta sau ca manipularea lor se va face usor si la nevoie si mecanizat!

Un magazin atat de generos cu clientii sai a fost gandit pentru a dobandi un succes colossal, mai ales ca rafturile vandute de el sunt printre cele mai bune din lume, la preturi oneste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.