Tineti cont de sfaturile stilistilor in ceea ce priveste eficienta acestor extensii Zen

Eficienta acestor extensii Zen se remarca inca de la inceput, dat fiind faptul ca sunt facute dintr-un par natural de cea mai buna calitate si pot fi achizitionate la preturi competitive. Multe persoane simt tentatia extensiilor de par pentru ca acestea ajuta la schimbarea look-ului in mod natural si au o multime de avantaje. Cu mult timp in urma era aproape imposibil de imaginat ca poti avea un par lung in mai putin de 2-4 ore, insa astazi orice este posibil.

Chiar daca trendul in moda se schimba de la an la an, un par superb ramane mereu la moda. In plus, parul lung poate fi coafat in nenumarate feluri sau poate fi tinut in coada sau coc. Daca vreti sa aflati cat mai multe despre eficienta extensiilor de par de la Zen nu ramane decat sa veniti la salon si sa va convingeti imediat de caliatea lor.

Nu luati extensii mai lungi decat maxim 65 cm deoarece cu cat vor fi mai lungi cu atat vor fi mai greu de purtat. Si de fapt, fiecare femeie cauta sa-si regaseasca echilibrul si sa se bucure de aspectul minunat, nu sa simta povara extensiilor. Acestea nu trebuie prinse foarte aproape de scalp si nu trebuie sa implice nici un disconfort daca sunt aplicate corect. Vestea buna este ca extensiile nu afecteaza in mod negative textura parului natural, astfel ca acesta va creste in ritmil lui si se va regenera.

Merita sa faceti o investitie in produse de calitate daca tineti cu adevarat la podoaba capilara insa acestea trebuie si ingrijite in mod corespunzator. Nu va pieptanati parul ud iar pentru parul semi-uscat folositi un pieptene cu dintii rari, insa grija sa nu ajungeti la radacina, deoarece s-ar putea sa smulgeti extensiile, ceea ce nu este deloc de dorit.

De asemenea, este indicat sa va legati parul cu o esarfa cand dormiti, ori sa il impletiti pentru a nu se incurca. Nu folositi fixativ chiar la baza extensiilor si nici nu puneti alte cosmetice pe baza de silicon, deoarece acesta deterioreaza firul de par. Tineti cont de faptul ca nu va puteti aplica extensii daca aveti parul mai scurt de opt centimetri pentru ca riscati sa iese in evidenta si nu arata bine deloc. De asemenea, acest proces de infrumusetare nu este recomandat nici femeilor insarcinate, sau daca va cade mult par.

Alegeti aceste extensii clip on atunci cand iesiti in oras, mergeti la o nunta sau participati la orice alt eveniment mai special. Va puteti schimba look-ul extrem de usor in doar cateva minute si veti putea conferi instant mai mult volum si lungime parului. Extensiile reprezinta maniera ideala de a va schimba aspectul si a obtine in acelasi timp un efect natural.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.