Servicii de contabilitate complete la preturi minime

Contabilitatea nu mai este demult o profesie de birou, ci este una angajata a reprezentarii. Evident ca fiecare firma este interesata de inregistrarea tuturor documentelor, de bilantul corect al incasarilor-cheltuielilor, dar are nevoie ca profesionistul sa depuna documente la diferite ghisee si sa-l reprezinte la ANAF.

Ce ar fi sa mai fie platit un salariat care sa alerge cu acte la ANAF, sa faca plati sa reprezinte institutia in fata organismelor fiscale?

Ce ar fi sa existe in firme specializarea serviciilor contabile si anumiti specialisti sa faca bilantul, altii sa inregistreze documentele, in timp ce de calcularea impozitelor pe venit sa se ocupe o alta categorie de angajati? In prezent, exista firme specializate, cu vechime care ofera servicii de contabilitate complete fara sa aiba un birou sau un departament in unitatea pentru care lucreaza, de la distanta.

Totul se realizeaza computerizat si sigur, cu maxima responsabilitate, asa cum declara miile de clienti multumiti. Contabilii de la Realcont.ro isi ofera serviciile pe piata din Romania  de 14 ani si sunt buni cunoscatori ai legislatiei actuale, asa ca totul va fi facut la superlativ de ei. Bilanturile lor se caracterizeaza prin acuratete totala, in sensul ca intreprinzatorii stiu cu exactitate si de ultimul banut pe care il au in cont.

Contabilitatea totala include operatiuni importante, cum ar fi: inregistrarea documentelor, registru casa, banca, intocmirea jurnalelor de vanzari-cumparari, calcularea impozitelor pe venit, balanta de verificare, depunerea la timp a tuturor documentelor solicitate de catre organele statului si multe altele.

In acest moment, cine solicita servicii contabile pentru o perioada de 12 luni, obtine ca bonus o luna gratuitate, economii care se pot duce pana la 5000 de lei. In prezent castigul lunar al unui contabil junior este de 2500-3000 de lei, dar la valoarea acestuia se adauga si plata contributiilor catre stat.

Realcont.ro incurajeaza si afacerile aflate la inceput punandu-le la dispozitie servicii de contabilitate de cea mai buna calitate la jumatate de pret timp de trei luni. Institutiile care au nevoie de audit gratuit il obtin in aceeasi zi dupa completarea formularului online pus la dispozitia tuturor celor care au nevoie de un contabil bun si de serviciile acestuia.

De 14 ani profesionistii de la firma prezentata mai sus realizeaza fara greseala bilanturi si reprezinta firmele pentru care lucreaza la ANAF sau acolo unde este nevoie.

Evidentele solicitate se trimit prin e-mail, sunt gata la timp si fara greseli. Un alt amanunt care ar trebui sa va determine sa le solicitati serviciile consta in faptul ca detin o asigurare si in cazul unor greseli, firmele in cauza vor fi despagubite. Cheltuielile se simplifica mult prin recurgerea la acest tip de contabilitate, fiindca existenta departamentului de contabilitate in firma inseamna si intretinerea biroului, plata facturilor, o multime de cheltuieli. Un contabil nu va renunta sub nicio forma la salariu o luna ca in cazul gratuitatii oferite de firma prezentata mai sus sau nu poate lucra timp de trei luni pentru cineva aflat la inceput de drum pe o jumatate din salariu.

Va recomand sa solicitati acum cele mai bune servicii de contabilitate existente pe piata din Romania si sa culegeti roadele colaborarii cu profesionisti desavarsiti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.