Distruge plosnitele in secret!

Multe dintre insecte iubesc curatenia si cu toate acestea sunt asociate igienei precare. Da, este foarte ciudat cum ele se duc acolo unde este curatenie luna, iar oamenii care afla de existenta acestora in acel loc vor spune ca au aparut aici din cauza mizeriei.

Sa nu ai curat in casa si sa nu fii curat in secolul abundentei produselor de ingrijire cu diferite arome si cand poti solicita discret servicii dezinsectie plosnite este condamnabil!

Gandacii de bucatarie vin din gunoaie direct, miros urat si au un aspect dizgratios, cu toate acestea le place curatenia. Adora sa treaca peste vasele stralucind de curatenie si peste gresia deschisa la culoare si lucioasa!

Oamenii sunt reticenti in a recunoaste ca au trecut cel putin o data in viata prin situatii jenante legate de paraziti. Tocmai pentru asta exista samponul antiparazitar si firma 3d-deratizarecompleta.ro ofera clientilor cele mai bune servicii de dezinfectie, dezinsectie si derazitare.

Cum sa spui si cui sa spui ca te-ai intors cu plosnite din concediu? Sa te interesezi cum scapi de ele la locul de munca? Este extrem de riscant.

In curand va vorbi toata firma despre asta, isi vor da coate colegii cand treci pe langa ei si te vor ocoli de departe sa nu cumva sa se aleaga si ei cu vreo insecta cu corpul turtit care se ascunde in tivuri si captuseala si depune multe oua din care ies alti indivizi. Te vei simti vinovata, gata sa intri in pamant de rusine, cand vei vedea ca nimeni nu mai pune haina in cuier, daca o vede pe a ta, ci lucreaza toata ziua cu ea pe spatarul scaunului. Este corect sa suporti toate acestea, cand plosnita nu te-a intrebat daca doresti sa te insoteasca sau nu?

Poate ca si tu ai gresit vorbind deschis despre asta cu oameni straini, care dincolo de teama de a nu lua si ei insect parsiva, puturoasa si oribila, nu au niciun sentiment. Putin le pasa de tine!

Singurii oameni cu care as  vorbi eu, in cazul in care as descoperi plosnite in casa sunt:

-sora mea si cele trei prietene adevarate carora le pot spune orice, fiindca nu ma tradeaza.

-operatorul de serviciu al firmei 3 d-deratizarecompleta.ro, care stiu ca pastreaza confidentialitatea asupra serviciilor si clientilor, in timp ce as solicita programarea.

Daca persoanele din prima categorie m-ar asculta si compatimi, cele din a doua m-ar ajuta activ sa scap de intrusi. Profesionistii cu experienta, ei cunosc pe deplin comportamentul rozatoarelor si insectelor cu care lupta si actioneaza in consecinta.

Daca ati descoperit astazi ca aveti plosnite si doriti sa ii chemati sa le starpeasca de urgenta, pana la ora 20 pot sosi in aceeazi zi.

Substantele folosite de ei sunt toxice pentru insecte si suportate bine de catre organismul uman, iar o casa in care va fi facuta dezinsectia mult timp este ferita de igrasie si de acarieni.

Da, veti scapa sigur de plosnite si nimeni nu va afla niciodata de ce a sosit echipa la voi acasa!

Este bine sa stii acest amanunt si sa nu discuti cu tot departamentul sau cartierul despre problema ta rusinoasa, fiindca oamenii nu admit ca parazitii vin acolo unde este curatenie!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.