Cursuri de germana pentru oricine la ILSC

Inca de cand eram in liceu, imi doream sa invat limba germana. Insa, in anii de scoala am invatat franceza si engleza, apoi cararile vietii m-au dus pe alte drumuri si am ajuns sa studiez ingineria la o facultate din Bucuresti. Asa cum era de asteptat, am urmat o cariera tot in acest domeniu. Acum o jumatate de an mi s-a oferit o sansa unica. Este vorba despre oportunitatea de a lucra la o mare companie din Germania, una din cele mai cunoscute din lume. Desigur, asta era o adevarata onoare pentru mine si cu engleza pe care o stiam ma puteam descurca, insa angajatorul mi-a sugerat ca ar fi mai indicat daca m-as stradui sa vorbesc putin germana pentru ca m-ar avantaja pe termen lung. In acel moment am decis ca este momentul sa imi duc la indeplinire dorinta din liceu: aceea de a invata limba germana. Insa, mai aveam o singura problema. Nu stiam unde sa gasesc cursuri germana incepatori Bucuresti. Problema era si mai stufoasa deoarece sunt adult si majoritatea scolilor de limbi straine se adresau copiilor si adolescentilor. Am inceput sa caut pe internet tot ce se putea pentru a studia limba germana. Asa am descoperit ILSC.

Este una din cele mai cunoscute locatii din Bucuresti unde adultii, dar si copiii, pot sa invete limba germana sau limba engleza. Metoda celor de la ILSC este total diferita de metodele pedagogice clasice din Romania. Trainerii se bazeaza pe invatarea activa, continua si creativa. Studiul se face pe grupe de varsta si in functie de gardul de cunostere pe care il are fiecare cursant. Nu conteaza daca nu stii niciun cuvant in limba germana. Dupa cateva lectii la ILSC vei incepe sa vorbesti limba lui Goethe. Cursurile sunt interactive si fiecare elev primeste atentie individuala sporita. Mediul in care se studiaza este unul modern, cu dotari de ultima ora, materiale bine structurate si trainerii ofera sprijin constant pe tot parcursul orelor de curs. ILSC este tot ceea ce imi gtrebuia pentru a invata bine si repede.

Nu am mai stat pe ganduri si m-am inscris. Am fost extraordinar de multumit pentru faptul ca puteam studia seara si chiar si in weekend. Asta deoarece nu imi permiteam in timpul saptamanii, pe zi, sa particip la cursuri pentru ca inca eram la locul de munca. Asa ca, am inceput sa invat. Recunosc, mi-a fost foarte greu la inceput. Insa priceperea si rabdarea trainerilor de la ILSC si-a spus cuvantul destul de repede. In scurt timp am inceput sa formez fraze si apoi sa incep sa conversez. Vazand si faptul ca au inclusiv cursuri de specialitate, am decis sa particip si la unul din acestea pentru a ma familiariza cu anumiti termeni. Nu a fost usor deloc si am mucit foarte mult. Dar, trebuie sa recunosc, ca a insemnat enorm de mult pentru mine priceperea celor care m-au ajutat din prima clipa.

Acum sunt inginer la aceasta mare companie din Germania. Am ajuns de doar o saptamana si pot sa spun ca ma descurc de minune, iar limba germana m-a ajutat inca din prima zi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.