Alegerea pantofilor de alergat pentru un începător

V-ați hotărât să începeți să alergați – bine ați venit în lumea alergătorilor!

Este posibil ca acele potențiale dibluri ale tibiei să fie difuzate destul de bine – și poate una dintre cele mai bune părți este că nu are nevoie de prea multe calificări sau echipamente pentru a începe. Ai nevoie de o pereche confortabilă de pantofi.

Cei mai buni  pantofi de alergat variază de la o persoană la alta și depind foarte mult de propria dvs. structura a piciorului și biomecanica. Nu sunteți sigur ce înseamnă asta? Continuați să citiți și vă vom oferi detaliile de care aveți nevoie pentru a alege prima pereche de pantofi de alergat.

De ce aveți nevoie de un pantof special?

Pantofii de alergat nu prea arata mult diferit de pantofii de tenis sau de alte incaltaminte sport barbateasca  de specialitate, asa ca de ce conteaza daca alegeti cu un pantof conceput special pentru rulare? Totul se reduce la designul subtil al pantofului. Fiecare tip de pantof este optimizat pentru un anumit sport. Pantofii de tenis sunt destinați să alunece de-a lungul zgurii și ierbii, de exemplu. Nu e exact ceea ce vreti să faceti când ieșiti pentru o alergare.

 De ce pantofii de alergat sunt atât de importanți:

Grip: Spre deosebire de pantofii de tenis, care vă ajută să alunecati pe suprafețe, pantofii de alergare sunt proiectați să prindă terenul pentru tracțiune, indiferent dacă alergați pe iarbă sau pe trotuar. Această prindere ajută, de asemenea, la tranziții rapide între diferite tipuri de suprafețe și în condiții meteorologice diferite.

Protecție: Pantofii de alergare sunt concepuți pentru a vă proteja picioarele în timp ce alergați. Acestia sunt proiectati în jurul biomecanicii unui alergător pentru o susținere personalizată și protecție. De ce este important acest lucru? Va ajută picioarele să rămână sănătoase și reduce riscul de rănire.

Impactul de absorbție: Rularea este un sport cu impact sporit. De fiecare dată când piciorul atinge pământul, corpul simte impactul. Pantofii de alergare sunt concepuți în acest sens și ajută la absorbția unora din acele impacturi pentru a preveni rănirile și problemele excesive.

Susținere: Pantofii concepuți pentru rulare suportă un mers adecvat, ceea ce face ca circulația să fie mai confortabilă.

Confort: Dacă un pantof de alergare nu se simte confortabil în timp ce alergati, este posibil să nu rămaneti cu noua dvs. activitate. Găsirea unui pantof care se potrivește în mod corespunzător și care se simte bine pe picior face să fie mai ușor și mai puțin dureros, ceea ce va încurajează să il pastrati până devine un obicei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.