Tot ce ai nevoie pentru inceperea unui business

Ca multi tineri, la inceput de drum totul pleaca cu un vis si o speranta ca totul se va “aseza” cum trebuie. Asta este tot ce am avut, atunci cand mi-am inceput business-ul in urma cu sase luni, iar acum pot sa imi conduc firma din confortul apartamentului. Inca de cand eram la facultate, am visat de detin un magazin online, care se vanda articole sportive la preturi acceptabile. De la bratari elastice, pana la gantere si alte accesorii, asta am visat sa vand. Inceputul nu a fost usor, deoarece am fost obligat sa iau un credit destul de mare din banca pentru a face rost de materia prima. Insa, odata ce am trecut de acest obstacol am apelat la o firma specializata pentru creare site web.

Chiar daca multi recomanda folosirea serviciilor unui amator in domeniu, am preferat sa apelez la Adsem.ro, deoarece este o agentie de marketing online cu experienta, care va sti cum sa realizeze website-ul.

Succesul unui magazin online nu depinde doar de site-ul in sine, ci si de metodele de promovare. Am avut noroc, deoarece Adsem.ro ofera si servicii de optimizare SEO, la preturi foarte bune.

Optimizarea SEO este necesara pentru a aduce cat mai multi urmaritori pe site-ul respectiv si pentru a-i atrage catre produsul comercializat.

Este o metoda foarte ingenioasa, deoarece dupa ce Adsem a implementat acest serviciu catre site-ul meu am putut sa observ un numar mai mare de vizitatori intr-un timp relativ scurt.

Nu am regretat nicio clipa suma investitia in aceste srvicii, deoarece totul a mers in favoarea firmei mele. Recomand firma Adsem pentru toti cei care doresc sa optimizeze procesul lor de marketing online si sa atraga mai multi clienti prin cai moderne. Pot sa spun ca ma bucur de o afacere care aduce bani de una singura, fara ca eu sa fac mare lucru si asta multumita echipei Adsem!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.